Hae

Ajankohtaista

Kunniamaininta vuoden 2021 asiakaspalveluäänestyksessä – Eveliinaan voit törmätä missä vain

30.12.2021


”Eveliina on hyväntuulinen, reipas, ahkera ja huumorintajuinen asiakaspalvelija ja työkaveri. Hän on auttavainen ja monipuolinen osaaja, joka pärjää paikassa kuin paikassa.”

Kunniamaininnalla palkittu Eveliina Helin on työskennellyt varahenkilönä Servicalla ja sitä ennen Kuopion Aterialla yhteensä noin 19 vuoden ajan.

-Työskentelen siis moniosaajaajana vaihdellen laitoshuoltajan, ravintolatyöntekijän ja palveluvastaavan tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu siivouksen ja keittiötöiden lisäksi myös opastusta sekä hyvien ja huonojen vastaantulevien asioiden kuuntelua.

-Työvuosien aikana olen ehtinyt kiertää melkein kaikki paikat ja minuun voi siis törmätä melkein missä vain. Kohteet ja tehtävät vaihtelevat, esimerkkinä erikoisimmista ovat työskentely kaupungintalolla ja museolla sienihuoneen imurointi. Perhetukikeskuksessa tai tilapäisinä koteina toimivissa ympäristöissä työskentely puolestaan jää joskus mietityttämään laajassakin mittakaavassa, toteaa Eveliina.

Eveliinalla on asiakkaita vauvasta vaariin ja hänelle asiakaspalvelutyössä on tärkeintä tyytyväinen asiakas.

– On hienoa, jos pystyn asiakasta tai työkaveria auttamaan tai murtamaan jonkun ennakkoluulon. Yritän aina viedä asioita eteenpäin ja kuuntelen asiakasta. Olenkin todennut, että haastavissa tilanteissa auttaa, kun vähän myöntyy, osoittaa ymmärrystä ja pahoittelee, jos virhe on päässyt tapahtumaan. Parhaimmillani olen mielestäni silloin, kun on hiukan säpinää ja pikkuisen kiirettä.

Eveliinan mielestä kaikkiin toimipaikkoihin on kiva ja helppo mennä, kun siellä otetaan aina hyvin vastaan.

-Kivojen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa on mukavaa työskennellä. Voisin sanoa, että “I have learned from the best”.

 

Arkisto