Hae

Ajankohtaista

Kunniamaininta vuoden 2021 asiakaspalveluäänestyksessä – Mervi Tuomainen

27.12.2021

Kunniamaininnalla asiakaspalvelijaäänestyksessä huomioitu Mervi Tuomainen työskentelee laitoshuoltajana KYSin Kaarisairaalan dialyysiosastolla ja välinehuollossa, jossa hänen asiakkaitaan ovat potilaat, KYSin hoitajat, lääkärit sekä servicalaiset työkaverit.
Asiakkaamme kuvasivat Merviä mm. näin: ”Mervi tuo omalla persoonallaan iloa ja piristystä koko työyhteisöön sekä potilaille. Hän on helposti lähestyttävä, avulias ja ystävällinen. Mervi on joustava ja yhteistyökykyinen muiden ammattiryhmien kanssa. Hän hoitaa työnsä erinomaisesti ja huolellisesti. Hienoa osaamista ja innostuneisuutta hyvällä asenteella.”
Mervi on työskennellyt Servicassa maaliskuusta 2016 lähtien ja siivoustyöstä hänellä on kokemusta jo melkein 40 vuoden ajalta.
-Työ on mielekästä ja vaihtelua siihen tuovat uudet opeteltavat työtehtävät ja kiireapulaisena leikkausyksikössä työskenteleminen. Viihtymiseen vaikuttaa tietysti merkittävästi se, että meillä on erittäin hyvä yhteishenki hoitajien ja servicalaisten kesken. Muuttuvissa työtilanteissa pitää pystyä keskustelemaan ja sopimaan tehtävistä töistä, hyvä keskusteluyhteys auttaa siinä.
-Servicalainen on osa potilaan ja omaisen asiakaskokemusta. On tärkeää, että he saavat tarvitsemansa avun ja tuntevat olonsa turvalliseksi sairaalassa. Minusta on kiva olla mukana siinä, että arki sairaalassa sujuu, toteaa Mervi.

 

 

Arkisto