Hae

Ajankohtaista

Kunniamaininnan saaneen Pirjo Parviaisen mielestä on kiva tehtä työtä, jota arvostetaan

9.12.2021

 

Kunniamaininnalla palkittu Pirjo Parviainen työskentelee palveluvastaavana Melalahden päiväkodissa.

Asiakkaamme kuvasivat hänen asiakaspalvelutaitojaan seuraavasti:

Aina iloinen Pirjo tekee työnsä tunnollisesti ja asiakkaat huomioon ottavasti.  Hän on joustava ja tulee mainiosti toimeen kaikkien kanssa, on myös lasten suosikki. Pirjo on kerta kaikkiaan huipputyyppi ja työntekijä.

-Olen työskennellyt samassa kohteessa jo vuodesta 2003 saakka, työtehtävät ovat vain muuttuneet matkan varrella painottumaan enemmän siivoustyöhön. On mahtavaa, kun olen saanut olla samassa kohteessa näin pitkään. Varsinkin päiväkodissa viihdyn erinomaisesti, olenkin päiväkotityyppi ja minusta on ihana olla lasten kanssa. Lapset ovat parasta tässä maailmassa.

-Tärkeimmät asiakkaani ovatkin lapset ja totta kai hoitajat ja päiväkodin henkilökunta sekä lasten vanhemmat ja omat työkaverit.

Pirjo kertoo, että hänen mielestään hyvässä asiakaspalvelussa on tärkeintä asiakas.

-Koulussa opettajani korosti aina asiakkaan tärkeyttä, ja se on minulle jäänyt mieleen. Pyrin ottamaan asiakkaan huomioon aina kun se on mahdollista ja tukemaan asiakkaan työtä omalla työlläni. On oltava pelisilmää, että homma hoituu. Päivät vaihtelevat ja on pystyttävä mukautumaan tilanteisiin. Näin olen toiminut ja ilmeisesti olen onnistunut, kun asiakkaat ovat näin hienoja palautteita antaneet ja arvostaneet työtäni, toteaa hän tyytyväisenä.

Arkisto