Hae

Ajankohtaista

Kunniamaininta vuoden 2021 asiakaspalveluäänestyksessä – Sami on liikenteessä oikealla asenteella

22.12.2021

”Sami hoitaa asiat loppuun asti iloisesti ja vastuullisesti. Hän on kohtelias ja ystävällinen kaikille. Sami tekee mitä lupaa ja on asiakaslähtöinen työntekijä. Hän auttaa aina tarvittaessa ja on oikealla asenteella liikenteessä. ”
Näin perustelivat asiakkaamme kunniamaininnalla huomioidun kuljetustyöntekijä Sami Savolaisen asiakaspalvelutaitoja tämän vuoden asiakaspalvelijaäänestyksessä.
​​​​​​​
– Tulin armeijan jälkeen vuonna 2015 tekemään välinehuollon muuttoa Kaarisairaalaan pariksi kuukaudeksi ja sille tielle jäin. Työt jatkuivat muuton jälkeen KYSin sisäkuljetuksessa ja niissä tehtävissä olen edelleen. Vaihtelevaan työhöni kuuluu erilaisen tavaran, tekstiilien, välineiden ja ruoan kuljetusta KYSin ja Harjulan sairaalan sisällä.

Samin päivittäin työssään kohtaamia asiakkaita ovat hoitajat, lääkärit sekä muut servicalaiset täyttöpalvelussa ja laitoshuollossa.

– Mielestäni on tärkeää miettiä minkälaista palvelua itse toivoisi, jos olisi asiakas ja tilannut palvelun. Jos työn ottaa hoitaakseen, se pitää hoitaa kunnolla ja loppuun asti.

– Täällä on mukava työskennellä. Meillä on hyvä työporukka kaikin puolin ja mukavat asiakkaat, kertoo Sami työstään.

 

 

Arkisto