1.2.2019
Finlandia-talossa eilen järjestetyssä PRO-gaalassa juhlittiin 17. kerran ammattitaitoa ja osaamista. Ravintola-, kahvila- ja suurkeittiöammattilaisista poimittiin 15 kategoriassa parhaat. Pro-gaalan patsaat jakautuivat tasaisesti eri puolille Suomea. Servican Ison-Bertan tuotantopäällikkö Anja Jokinen toi voiton Kuopioon Ammattikeittiön päällikkö –sarjassa. Servicalla oli tänä vuonna myös toinen finaaliehdokas Päivi Liljavirta Ammattikeittiön työntekijä –sarjassa, mikä on jo myös hieno saavutus.
Keskuskeittiö Ison-Bertan tuotantopäällikkö Anja Jokinen pitää hyppysissään isoa kokonaisuutta: kymmenen miljoonan euron liikevaihto, sadan hengen tiimi ja 13 000 annosta päivittäin. Hänet tunnetaan esimerkillisenä esimiehenä. Hän nauttii työn haasteellisuudesta ja kehittää intohimoisesti toimintaa asiakaslähtöisemmäksi. Vastikään ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon palveluliiketoiminnan johtamisesta suorittanut Jokinen kuvailee itseään jauhelihakeitoksi – ”olen arki-ihminen”. Tämän hetken kuuma peruna vastuullisuus on Servican kaltaisessa isossa organisaatiossa itsestäänselvyys: vastuullisuuteen on perehdyttävä jokaisessa organisaatiossa, joka haluaa menestyä.
PRO-tuomaristoon kuului alan kovimpia osaajia: edellisvuosien PRO-voittajia ja esimiehiä, joilla on vankka näkemys siitä, mitä osaamista ravintola-alalla tarvitaan. Tuomariston työskentelyä johti tänä vuonna Scandic Hotelsin toimitusjohtaja Aki Käyhkö. Hän perehtyi muiden tuomareiden tavoin kaiken kattavaan tuomarointipakettiin, jonka pohjalta päätökset tehtiin. Tuomarointipaketissa on mukana finalistin oma tarina, perustelut, suosittelijan sanat, sponsorin mielipide ja nettiäänestyksen yhteydessä kertyneet kommentit. Tänä vuonna esikarsinnassa kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, miten ehdokkailla on talous hallussa.
Lisätietoa: https://propalkinnot.fi/
Kuopiossa 1.2.2019
Servica Oy
Sari Karttunen
palvelujohtaja
sari.karttunen@servica.fi
p. 044 4260 501
Alla näet uutisemme viimeisen kuuden kuukauden ajalta:
24.5.2023 Anja Jokinen ja Sasu Rissanen ovat toimineet liiketoiminta-alueen johtajana kolme kuukautta
19.5.2023 KYSin uudet tilat palvelevat työntekijöiden ja asiakkaiden tarpeita
10.5.2023 Tuotekehitysyhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa
28.4.2023 Lue huhtikuun uutiskirjeestä ajankohtaiset kuulumiset
31.3.2023 Keskusvaraston toiminta on normalisoitunut
23.3.2023 Kiinteistö- ja siivouspalvelualan lakoilla ei ole vaikutusta Servican palveluihin
14.3.2023 Maaliskuun uutiskirje julkaistu
3.3.2023 Servican kotiateria-asiakkaiden palautekyselyn tulokset olivat erinomaiset
23.2.2023 Servican keskusvaraston tilannepäivitys ja tilaamisessa huomioitavat asiat
15.2.2023 Kuljetusalan lakon ja tukitoimien vaikutukset Servican toimintaan