Hae

Ajankohtaista

Anja Jokiselle voitto PRO-gaalan Ammattikeittiön päällikkö -sarjassa

1.2.2019

Finlandia-talossa eilen järjestetyssä PRO-gaalassa juhlittiin 17. kerran ammattitaitoa ja osaamista. Ravintola-, kahvila- ja suurkeittiöammattilaisista poimittiin 15 kategoriassa parhaat. Pro-gaalan patsaat jakautuivat tasaisesti eri puolille Suomea. Servican Ison-Bertan tuotantopäällikkö Anja Jokinen toi voiton Kuopioon Ammattikeittiön päällikkö –sarjassa. Servicalla oli tänä vuonna myös toinen finaaliehdokas Päivi Liljavirta Ammattikeittiön työntekijä –sarjassa, mikä on jo myös hieno saavutus.

Keskuskeittiö Ison-Bertan tuotantopäällikkö Anja Jokinen pitää hyppysissään isoa kokonaisuutta: kymmenen miljoonan euron liikevaihto, sadan hengen tiimi ja 13 000 annosta päivittäin. Hänet tunnetaan esimerkillisenä esimiehenä. Hän nauttii työn haasteellisuudesta ja kehittää intohimoisesti toimintaa asiakaslähtöisemmäksi. Vastikään ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon palveluliiketoiminnan johtamisesta suorittanut Jokinen kuvailee itseään jauhelihakeitoksi – ”olen arki-ihminen”. Tämän hetken kuuma peruna vastuullisuus on Servican kaltaisessa isossa organisaatiossa itsestäänselvyys: vastuullisuuteen on perehdyttävä jokaisessa organisaatiossa, joka haluaa menestyä.

PRO-tuomaristoon kuului alan kovimpia osaajia: edellisvuosien PRO-voittajia ja esimiehiä, joilla on vankka näkemys siitä, mitä osaamista ravintola-alalla tarvitaan. Tuomariston työskentelyä johti tänä vuonna Scandic Hotelsin toimitusjohtaja Aki Käyhkö. Hän perehtyi muiden tuomareiden tavoin kaiken kattavaan tuomarointipakettiin, jonka pohjalta päätökset tehtiin. Tuomarointipaketissa on mukana finalistin oma tarina, perustelut, suosittelijan sanat, sponsorin mielipide ja nettiäänestyksen yhteydessä kertyneet kommentit. Tänä vuonna esikarsinnassa kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, miten ehdokkailla on talous hallussa.

Lisätietoa: https://propalkinnot.fi/

Kuopiossa 1.2.2019

Servica Oy

Sari Karttunen
palvelujohtaja
sari.karttunen@servica.fi
p. 044 4260 501

 

Arkisto