Hae

Ajankohtaista

Servican keskusvaraston toimituksissa edelleen viivettä – toimitusmäärät kasvavat päivittäin

8.2.2023

Servican keskusvaraston toimitilamuutosta johtuneet tavaratoimitusten toimitushäiriöt ja viiveet ovat jatkuneet tehostetusta keräilystä ja lisäresursseista huolimatta. Viimeisimpinä tehostamistoimenpiteinä keräilyssä on otettu käyttöön yövuoro ja viikonlopputyö, jotta päivittäisiä toimitusmääriä on pystytty kasvattamaan edelleen. Uuteen toiminnanohjausjärjestelmään on tehty ohjaustietojen säätöjä ja muutoksia, jotka parantavat toimintakykyä ja tilausten käsittelyä jatkossa.

Kun toiminta saadaan vakiintumaan, Servican keskusvarasto palvelee asiakkaitaan uusissa toimitiloissa aiempaa tehokkaammin ja laadukkaammin. Edistyksellisten automaatioratkaisujen ansiosta toiminta näyttäytyy asiakkaille virheettömimpinä toimituksina ja kustannustehokkaampana palveluna.

Tilauksen toimituksesta voi kiireellisessä tilanteessa tiedustella Servican asiakaspalvelusta palautelomakkeen kautta tai puhelimitse klo 7.00 – 15.00 numerosta 0800 307 711.

Teemme parhaamme korjataksemme tilanteen mahdollisimman pian. Kiitämme asiakkaita yhteistyöstä, kärsivällisyydestä ja joustavuudesta tässä haastavassa tilanteessa.

Lisätiedot:

Marko Tuomela
liiketoiminta-alueen johtaja
p. 044 4260 128
marko.tuomela@servica.fi

marko.tuomela@servica.fi

Arkisto