Hae

Ajankohtaista

Kuljetusalan lakon ja tukitoimien vaikutukset Servican toimintaan

15.2.2023

Tiedote 15.2.2023:

Kuljetusalan lakolla ja sen tukitoimilla vaikutuksia Servican toimintaan jo 16.2.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n lakko on alkanut tänään ahtausalalla ja kolmella autoliikenteen alalla. Ahtausalan lakko jatkuu toistaiseksi ja kuorma-auto- sekä säiliöauto- ja öljytuotealan lakot on ilmoitettu päättyvän 21.2. klo 24. Lisäksi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa työtaistelutoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista​ 16.2.–21.2.

Lakon ja tukitoimien ulkopuolelle on rajattu terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät lähetykset ja toiminnot, kuten ateriakuljetukset (koulut, päiväkodit, vanhusten aterioiden laitos- ja kotiinkuljetukset).  Alustavien arvioiden mukaan lakosta ja tukitoimista johtuvia viiveitä voi olla pakettien, kirjeiden, lehtien ja printtituotteiden kulussa sekä ulkomailta saapuvissa ja ulkomaille lähtevissä lähetyksissä.

Lakolla ja sen tukitoimilla voi olla vaikutuksia jo huomisesta 16.2. alkaen Servican keskusvaraston materiaalitoimituksiin ja aiheuttaa tuotepuutteita ja viiveitä toimituksiin.

Tilannetiedotteet Servican verkkosivulla

Seuraamme lakkotilanteen kehittymistä aktiivisesti ja tiedotamme sen vaikutuksista Servican palveluihin verkkosivuillamme osoitteessa:

Ystävällisin terveisin

Servica Oy

Marko Tuomela
liiketoiminta-alueen johtaja, logistiikkapalvelut
p. 044 4260 128
marko.tuomela@servica.fi

 

Arkisto