Hae

Ajankohtaista

Servicalla töissä – Ulla Pärnänen

18.3.2019

KUNNIAMAININTA VUODEN SERVICALAINEN ASIAKASPALVELIJA –ÄÄNESTYKSESSÄ

Ulla on palveluhenkinen, luonteva ja iloinen. Hän on innostunut, avulias ja hyväntuulinen.
Ulla kuuntelee ja huomioi asiakkaat yksilöllisesti sekä etsii aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan parhaaksi. Hän herättää asiakkaissa luottamusta ja on helposti lähestyttävä.

Palveluvastaava Ulla Pärnäsen periaatteena on palvella asiakasta niin kuin toivot itseäsi palveltavan. Me servicalaiset olemme asiakkaitamme varten ja etsimme heille ratkaisuja. Asiakkaan tarpeisiin pyritään vastaamaan ja toimimaan positiivisella asenteella, Ulla toteaa.

Ullan vauhdikkaaseen työpäivään valtuustotalolla kuuluu vastata lounasravintolan toiminnasta, kokoustarjoiluista, tavaratilauksista sekä muista toimipaikan päivittäisistä asioista. Työpäivät menevät nopeasti ja ne voivat olla ennalta-arvaamattomia.

Työn haasteena on välillä kilpajuoksu kellon kanssa ja yllättäen tulevat isot ruokailijaryhmät, joista kuitenkin aina selvitään. Huippua työpäivissä on tyytyväiset asiakkaat ja jokaisesta työpäivästä suoriutuminen yhdessä työparin kanssa. Hyvin suunniteltu työ on iso askel eteenpäin.

Ulla on työskennellyt valtuustotalon palveluvastaavan tehtävässä vuodesta 2013 ja sitä ennen vuosina 2005-2013 Mäntylän palvelutalon palveluvastaavana. Hän valmistui viime syksynä lähiesimiesopinnoista.

– Rentoudun mökillä oleskelulla luonnon lähellä kesät ja talvet sekä harrastan monipuolisesti liikuntaa. Tärkeää on myös ystävien kanssa ajan viettäminen. Elämä on tässä ja nyt, huomisesta ei mitään tiedä, päättää Ulla.

 

Arkisto