Hae

Ajankohtaista

Servican palvelutoiminnan varmistaminen

13.3.2020

Seuraamme päivittäin viranomaisohjeita sekä tilanteen kehittymistä Servican palvelujen varmistamiseksi asiakaskohteissamme. Olemme ottaneet käyttöön useita torjuntatoimia, joilla pyrimme suojaamaan asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä työntekijöitämme tartunnoilta.

Olemme korostaneet työntekijöillemme, että influenssa- ja koronaepidemian aikana on erittäin tärkeää toimia vastuullisesti ja huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä toimia eri toimintaympäristöjen ja työtehtävien ohjeistuksien mukaisesti. Henkilöstömme kokoontumisia on rajoitettu samanaikaisen sairastumisen estämiseksi ja sovitut kokoukset ja tapaamiset pidetään toistaiseksi etä- tai puhelinkokouksina tai siirretään myöhempään ajankohtaan. Emme myöskään tee tänä aikana työmatkoja Kuopion seudun ulkopuolelle, emmekä järjestä tai ota vastaan vierailuja toimipaikkoihimme.

Ruokapalveluissa vaihdamme ottimet ja linjaston astiat normaalia useammin ja käytämme kertakäyttöveitsiä kaikissa ruokapalvelukohteissamme. Terveydenhuollon kohteissa lounasravintoloissa on siirrytty leipärasvan osalta nappimargariineihin. Varmistamme, että käsidesiä on lounasravintoloissa käytettävissä asiakkaille. Koulujen ylijäämääruoan myyminen on lopetettu toistaiseksi.

Ylioppilaskirjoituksissa on otettu käyttöön kertakäyttöiset desinfektiopyyhkeet ja sairaanhoitopiirin aulatilojen kosketuspintojen pintapyyhintää on tehostettu.

Näillä toimenpiteillä ja yhteistyöllä pyrimme varmistamaan, että pystymme huolehtimaan perustehtävästämme myös influenssa- ja koronaepidemian aikana.

Kuopiossa 13.3.2020

​Servica Oy

Kirsi Kokkonen
toimitusjohtaja
kirsi.kokkonen@servica.fi
p. 044 4260 001

 

Arkisto