Meidän Servica

 

Kuntarekry

MEILLE TÖIHIN?

Alla avoimet työpaikkamme Kuntarekry.fi palvelussa.

Ruokapalvelutyöntekijä

Työn kuvaus

Haemme monipalvelualueelle vakituiseen tehtävään ammattitaitoista ruokapalvelutyöntekijää työskentelemään aloitettaessa tuotantokeittiössä. Työaika on vähintään 30 h/vko. Tehtävä vaatii valmiutta työskentelyyn erilaisissa kohteissa ja työvuoroissa, esim. päivystysaikaan. Hakijalta edellytetään catering alan perustutkintoa, hygieniapassia sekä hyvää suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii monipuolista kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä, ruoan-valmistusosaamista myös dieettien valmistuksessa, esim. salaatit ja välipalat. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.Lue lisää työpaikasta
Avoin työhakemus

Työn kuvaus

Haluatko töihin Servicaan? Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Hakemuksesi on voimassa 15.1.2020 saakka. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on sopiva paikka tarjottavana. Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.Lue lisää työpaikasta

Haluatko suorittaa siviilipalveluksen Servicassa?
Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa siihen oivan tilaisuuden.

Siviilipalvelus, keskuskeittiö Iso-Bertta

Työn kuvaus

Keskuskeittiö Iso-Bertta aloitti toimintansa elokuussa 2013 KYSin Puijon sairaalan tontilla, osoitteessa Kelkkailijantie 1. Ison-Bertan asiakkaana on Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupungin sairaalat, palvelukeskukset, hoitokodit ja tukikeskukset, kotihoidon asiakkaat sekä kouluja ja henkilöstöravintolat. Isossa-Bertassa valmistetaan päivittäin 13 500 ateriaa, joista 8 000 on koululounaita ja 5 500 aamupaloja, lounaita sekä päivällisiä muille asiakkaille. Keittiössä työskentelee tällä hetkellä arkisin n. 60 työntekijää. Keittiö avoinna vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot ajoittuvat klo 5-21. Tehtäviä ovat: - Kylmäkeittiön tehtävät - Pakkaaminen ja ruoan lähetys - Tuotekeräily - Astiahuolto - Trukkikuljetukset, - Varaston avustavat tehtävät - Leipomo (edellyttää leipurin koulutusta) - Ruoan valmistus (edellyttää kokin koulutusta) - Dieettikeittiö (edellyttää diettikokin koulutusta) Sivarilta toivotaan oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, reipasta asennetta ja avointa mieltä.Lue lisää työpaikasta
Siviilipalvelus, logistiikkapalvelut

Työn kuvaus

Sivarin tehtävät logistiikkapalveluissa voivat olla varastotyötehtäviä, sairaalan sisäkuljetustehtäviä tai lähetin tehtäviä. Keskusvarastossa työtehtäviin kuuluu tavaran keräily, vastaanotto, pakkaaminen ja lähettäminen. Edellytämme sivarilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua työskennellä ihmisläheisessä työympäristössä. Logistiikka-alan koulutusta ei vaadita.Lue lisää työpaikasta
Siviilipalvelus, ruokapalvelut ja laitoshuolto

Työn kuvaus

Työkohteena ovat koulut, päiväkodit, kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteet sekä virastot Kuopion kaupunkialueella, Maaningalla, Riistavedellä, Vehmersalmella, Nilsiässä, Karttulassa ja Juankoskella. Työtehtäviin monipalvelualueella kuuluu monipuolisia ruokapalvelu- ja laitoshuolto-/puhdistuspalvelutehtäviä sekä asiakaspalvelutehtäviä. Työkohteet ja -tehtävät määräytyvät sivarin oman mielenkiinnon, valmiuksien ja kulkuyhteyksien mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden saada kokemusta erilaisista ja monipuolisista laitos- ja ruokapalveluiden tehtävistä. Erinomaisesti suoritetun siviilipalveluksen jälkeen mahdollisuus palkalliseen työskentelyyn tai oppisopimuskoulutukseen.Lue lisää työpaikasta