Meidän Servica

 
 

Ruokapalvelu- työntekijä Anastasia Pöyliö

MITÄ TEET TYÖKSESI?

Minä työskentelen ruokapalvelutehtävissä Jynkän uuden koulun kouluravintolassa.

MILLAINEN KOULUTUS SINULLA ON?

Minulla on hotelli- ja ravintola-alan koulutus.

TYÖKOKEMUKSESI SERVICASSA?

Olen työskennellyt nyt neljä vuotta ruokapalvelutehtävissä.

PARASTA TYÖSSÄSI?

Työn monipuolisuus ja se, että työ motivoi minua.

KETÄ TYÖYHTEISÖÖSI KUULUU?

Meitä on työyhteisössämme kaksi: minä ja kollegani palveluvastaava Anita. Lisäksi tietysti koulun henkilökunta ja oppilaat.

MIKSI OLET TÖISSÄ JUURI SERVICASSA?

Nautin omasta työstäni, joka on monipuolista ja tarjoaa mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

MIKÄ AUTTAA JAKSAMAAN TYÖSSÄ?

Mukavat työkaverit, tyytyväiset asiakkaat ja hyvät työolosuhteet.

MOTTOSI?

Jos et koskaan ota ensimmäistä askelta, et pääse eteenpäin

Katso video ja
tutustu työhöni

Ruokapalveluiden faktoja

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄN TOIMENKUVA

Ruokapalvelutyöntekijä osallistuu ruoanvalmistukseen, ruoan tarjoiluun, keittiön tilojen puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon. Työssä tarvitaan joustavuutta ja asiakaspalvelu on tärkeä osa ruokapalvelutyöntekijän toimenkuvaa. Asiakkaan palvelun tarve kohteessa määrittää ruokapalvelutyöntekijän työajan, joka voi olla päivä- tai vuorotyötä.

MILLÄ KOULUILLA SERVICA TOIMII?

Servican ruokapalveluja tarjotaan Kuopion alueen peruskouluissa ja lukioissa.

PALJONKO RUOKAPALVELUISSA ON HENKILÖKUNTAA?

Servican ruokapalvelutehtävissä työskentelee noin 350 ruokapalvelun ammattilaista. Useissa kohteissa ruokapalvelutehtäviä voi hoitaa myös Servican moniosaajakoulutuksen käynyt laitoshuoltaja.