Meidän Servica

 
 

Mikhail Geybakh, työnjohtaja, kiinteistöpalvelut

MITÄ TEET TYÖKSESI?

Olen kiinteistönhuollon työnjohtaja ja tehtäviini kuuluu töiden organisointi ja resursointi, talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, kehittäminen ja asiakasyhteistyö. Tarvittaessa sijaistaminen sekä monet muut päivittäin hoidettavat asiat.

MISSÄ TYÖSKENTELET?

Päätoimipaikassa Isossa-Severissä Leväsentie 3:ssa. Vaikka vastuualueeseeni kuuluu Kuopion lisäksi Maaninka, Nilsiä, Juankoski, Riistavesi ja Vehmersalmi, niin teen työstäni 90 % toimistolta käsin.

MILLAINEN KOULUTUS SINULLA ON?

Talotekniikan ammatillinen perustutkinto kiinteistönhoitaja ja isännöinnin ammattitutkinto (kiinteistön teknisten palveluiden osaamisala).

TYÖKOKEMUKSESI SERVICASSA?

Yli 2 vuotta. Aloitin kiinteistönhuollon palveluvastaavana, josta sitten siirryin työnjohtajan tehtävään.

PARASTA TYÖSSÄSI?

Monipuoliset työtehtävät sekä yhteistyö eri tahojen ja ihmisten kanssa.

MIKSI OLET TÖISSÄ JUURI SERVICASSA?

Koen, että voin kehittää Servican kiinteistönhuollon palvelua sekä omaa ammattitaitoani.

MIKÄ AUTTAA JAKSAMAAN TYÖSSÄ?

Oma hyvinvointi, muut ihmiset ja vuorovaikutus. Vastuun ja vapauden tasapaino. Luottamus.

MOTTOSI

Omaa elämä on niin kuin taidetaulu ja sen taitelija olet sinä itse.

 

 

 

“Työssäni voin kehittää Servican palveluja sekä omaa ammattitaitoani.”

Katso video

Faktoja esimiestyöstä

TYÖNJOHTAJAN TOIMENKUVA

Kiinteistötyönjohtaja työskentelee kiinteistönhoidon esimiestehtävissä. Työtehtäviin kuuluu töiden suunnittelua ja päivittäisen työn johtamista. Työnjohtotehtävissä tarvitaan teknistä osaamista ja työkokemusta alalta. Kiinteistötyönjohtajalla tulee olla myös organisointikykyä ja vuorovaikutustaitoja, koska työssä ollaan tekemisissä kiinteistöjen asiakkaiden kanssa.

ESIMIESTYÖ SERVICASSA

Esimihet työskentelevät Servicassa palvelupäälliköiden alaisuudessa kolmella eri palvelualueella. Yhdellä esimiehellä on keskimäärin 30 alaista. Esimiehen työssä korostuvat ammatillisen osaamisen lisäksi hyvät henkilöstöjohtamisen taidot. Servica valmentaa esimiehiään säännöllisesti ajantasaiskoulutuksilla sekä henkilökohtaisten koulutussuunnitelmien mukaisesti. Servicassa on mahdollista kouluttua esimiestehtäviin myös työn ohessa oppisopimuskoulutuksen kautta.