Hae

Ajankohtaista

Muutoksia Kaarteen, Hiliman ja Savotalon toimintaan

24.3.2020

Kaarre ja Hilima –lounasravintoloiden toimintaa on muutettu Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 24.3. alkaen.

Servican lounasravintolat palvelevat toistaiseksi KYSillä maanantaista perjantaihin.

Kaarre

  • Kahvio 7.45 – 14.00
  • Lounas 10.00 – 14.00
Hilima

  • Lounas ja kahviopalvelut klo 10.00 – 14.00

Toimintaan on tehty seuraavat muutokset:

  • Istumapaikkoja on vähennetty 1-2 kpl /pöytä ja pöydät on aseteltu vähintään 1,5 metrin etäisyydelle toisistaan.
  • Pöytien, tuolien ja myyntivitriinien pyyhintää on tehostettu.
  • Maksupäätteiden ja tarjoilulinjastojen pintojen pyyhintää on tehostettu.
  • Lounas- ja kahviolinjastoihin on lisätty käsidesejä.
  • Kaikki itsepalvelu- ja lounasbuffet-linjastot on poistettu. Ravintolan henkilökunta annostelee ja ojentaa tuotteet asiakkaille.
  • Lounasravintoloissa voi ruokailla paikan päällä tai ostaa valmiita ruoka-annoksia. Erilaisia take away –tuotteita myydään pakattuna mukaan.
  • Kahvilasta myydään valmispakkauksissa makeita ja suolaisia leivonnaisia, jäätelöä, virvokkeita, makeisia, hedelmiä ja välipalatuotteita.
  • Asiakasmääriä rajoitetaan tarvittaessa sairaanhoitopiirin johdon antamien rajoitusten mukaisesti.

Savotalon lounasravintola palvelee 27.3.  alkaen vain kiinteistössä työskenteleviä

Koronaviruksen leviämistä ehkäisevänä toimenpiteenä Savotalon lounasravintolan kävijöitä rajoitetaan perjantaista 27.3.2020 alkaen. Lounasravintolamme palvelee tästä alkaen vain Savotalon ja pääterveysaseman kiinteistössä työskenteleviä työntekijöitä.

Pyydämme asiakkaitamme pesemään huolellisesti kätensä ennen ruokailulinjastoon tulemista sekä huomioimaan ruokaillessa suositeltavan turvavälin 1 – 2 metriä toisiin asiakkaisiin.

Ystävällisin terveisin

Servican ruokapalvelut
Pirjo Heiskanen
Aluevastaava
P. 044 4260 625

Arkisto