24.3.2020
Kaarre ja Hilima –lounasravintoloiden toimintaa on muutettu Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 24.3. alkaen.
Servican lounasravintolat palvelevat toistaiseksi KYSillä maanantaista perjantaihin.
Kaarre
|
Hilima
|
Toimintaan on tehty seuraavat muutokset:
Savotalon lounasravintola palvelee 27.3. alkaen vain kiinteistössä työskenteleviä
Koronaviruksen leviämistä ehkäisevänä toimenpiteenä Savotalon lounasravintolan kävijöitä rajoitetaan perjantaista 27.3.2020 alkaen. Lounasravintolamme palvelee tästä alkaen vain Savotalon ja pääterveysaseman kiinteistössä työskenteleviä työntekijöitä.
Pyydämme asiakkaitamme pesemään huolellisesti kätensä ennen ruokailulinjastoon tulemista sekä huomioimaan ruokaillessa suositeltavan turvavälin 1 – 2 metriä toisiin asiakkaisiin.
Ystävällisin terveisin
Servican ruokapalvelut
Pirjo Heiskanen
Aluevastaava
P. 044 4260 625
Alla näet uutisemme viimeisen kuuden kuukauden ajalta:
28.3.2024 Tilannetiedot: Valtakunnallisten lakkojen vaikutukset Servican palveluihin
25.3.2024 Haluamme olla turvallinen, laadukas ja huoltovarma toimija
13.3.2024 Puhtauspalvelun laatua ja tehokkuutta lisäävä Sisu-tuotannonohjausjärjestelmä käyttöön KYSillä
6.3.2024 Servica on onnistunut toiminnassaan ja palveluissaan kokonaisuutena hyvin
5.3.2024 Mitä tänään syödään – kysely peruskoululaisille ja lukiolaisille
29.2.2024 Tiedote 29.2.2024: Kiuruveden vatsatautitapauksien lähteeksi varmistui porkkanaraaste
27.2.2024 Helmikuun uutiskirje on julkaistu
13.2.2024 Tiedote 13.2.2024: Selvitys Kiuruveden vatsatautitapauksista
12.2.2024 Itä-Suomen yhteistyöalueen käsinepilotti on saatu päätökseen
9.2.2024 Päivitys lakkotiedotteeseen: JHL:n lakolla vaikutuksia Servican ruoka- ja laitoshuollon palveluihin päiväkodeissa