Hae

Ajankohtaista

Työntekijätarina – Jasmine Kortelainen, Business Controller

11.12.2023

Kuka olet ja tehtävänimike?

Jasmine Kortelainen, Business Controller – Ulkoinen laskenta

Mikä on toimenkuvasi Servicassa?

Työtehtäväni ovat laajat, mutta pääasiallisesti vastaan tilikauden katkosta, sekä toimin taloustiimin esihenkilönä ja vastaan tiimin päivittäisestä työskentelystä. Pyrin varmistamaan, että pysymme sovitussa aikataulussa taloushallinnossa. Lisäksi investointeihin liittyvät asiat, kuten investointisuunnitelmat ja hankenumerot ovat vastuullani.

Olen taloustiimin esihenkilö ja toimin tiimini tukena selvittämässä ongelmatilanteita ja kehittämässä toimintatapoja. Osallistun vielä tällä hetkellä useaan laskutukseen ja teen taustatyötä niin ostolaskujen, myyntilaskutuksien ja muistiotositteiden parissa.

Toimin yhteyshenkilönä Monetralle sekä talousasioissa monelle asiakkaallemme. Perehdytän taloushallintoon yleisesti, mutta myös myyntilaskutukseen ja ostolaskujen käsittelyyn.

Mistä sinut löytää työyhteisössä, missä sinuun voi törmätä sekä millaisissa asioissa sinun puoleen voi kääntyä?

Työpisteeni sijaitsee Saaristokadulla. Siellä minut tavoittaa työpisteeltäni, mutta hyvin usein olen kuullut, että minut tavoittaa paremmin jostain käytävältä, kun olen menossa jonnekin selvittämään asioita tai juoksemassa palaveriin.

Minuun voi olla yhteydessä tilikauden katkoon ja kirjanpidon kirjauksiin liittyvissä asioissa sekä hankenumeroissa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikanani luen tai neulon, jotta pysähdyn. Luonto on lähellä sydäntäni, joten minut voi nähdä lenkillä koirien kanssa, puutarhassa puuhailemassa kasvihuoneessa tai kukkapenkkien kimpussa. Monesti myös arjessa viiletän tukkaputkella sotilaskotivuoroon tai viemään tyttäriä harrastuksiin.

Arkisto