Hae

Current vacancies

INTERSTED IN WORKING FOR US?

Below are our current job vacancies on the Kuntarekry.fi website.

Ruokapalvelutyöntekijä

Työn kuvaus

Servican palvelualue 2 hakee Eteläiselle monipalvelualueelle ruokapalvelutyöntekijää työskentelemään Maaningan Ollinniemen palvelukeittiöön. Työaika on 38,25 h/vko ja työ on vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin klo 6.00 - 18.00.

Tehtävä vaatii monipuolista työkokemusta palvelukeittiön erilaisista tehtävistä, ruoanvalmistusosaamista sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Varsinainen pääruoka valmistetaan ja toimitetaan tuotantokeittiöstä.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lue lisää työpaikasta
Rakennushenkilöitä kesätöihin

Työn kuvaus

Haemme rakennusammattihenkilöitä ja rakennusalan opiskelijoita kesätyöhön ajalle 1.6 -31.7.2021.

Rakennushenkilön tehtävät koostuvat kiinteistöjen vikakorjauksista ja korjausrakennustöistä. Työaika klo 7.00 -15.15.

Odotamme sinulta:
Kokemusta yleisistä rakennusalan töistä tai rakennusalan opiskelusta, ammattimaista asennetta tehdä hommat sovitusti ja saada aikaan hyvää jälkeä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Hakijalla tulee olla jämäkkä asenne työtä kohtaan ja hyvä fyysinen kunto.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jatkuvan alan täydennyskoulutuksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme Juankoskelle ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään pääsääntöisesti terveydenhuollon kohteissa. Tehtävä on vakituinen. Työaika on 38,25 h/vko. Työ on vuorotyötä, ma-su klo 6:00-21:00 välillä.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, hygieniapassia sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi työkokemuksen ammattialan tehtävästä sekä valmiuden työskentelyyn erilaisissa kohteissa.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta.
Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Varahenkilö

Työn kuvaus

Haemme joukkoomme pohjoiselle monipalvelualueelle, Kuopion keskusta-Riistavesi-Vehmersalmi alueelle kiertävää varahenkilöä työskentelemään alueen ruokapalvelun ja laitoshuollon tehtävissä. Tehtävä on määräaikainen, 30.4.2022 saakka. Työaika on 38,25 h/ vko.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon tai catering-alan ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, hygieniapassia, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä työkokemusta laitoshuollon tai ruokapalvelun työtehtävistä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lue lisää työpaikasta
Ruokapalvelutyöntekijä

Työn kuvaus

Servican palvelualue 2 hakee Eteläiselle monipalvelualueelle moniosaajaa työskentelemään Sinikellon päiväkotiin. Tehtävä sisältää puolet ruokapalvelun ja puolet työajasta laitoshuoltajan tehtäviä. Työaika on 38,25 h/vko ja työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Hakijalta edellytetään ruokapalvelun perustutkintoa. Tehtävä vaatii kokemusta palvelukeittiön erilaisista työtehtävistä, pienimuotoista ruoanvalmistusosaamista sekä asiantuntemusta erikoisruokavalioista, riittävää suullista ja kirjallista Suomen kielen taitoa sekä tietotekniikkaosaamista. Eduksi katsotaan laitoshuollon osatutkinto tai työkokemus. Tarvittaessa koulutamme laitoshuoltajan tehtäviin.

Arvostamme vastuullista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa, sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme Eteläiselle monipalvelualueelle 1 - 3 laitoshuoltajaa. Työaika on 20 - 38,25 h/vko maanantaista perjantaihin ja klo 6.00 - 18.00 välillä kohteen työaikojen mukaan. Avoimia työkohteita ovat mm. Pirtin koulu, Päivärannan päiväkoti ja Minna Canthin koulu.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää työkokemusta laitoshuollon tehtävistä. Sovittaessa annamme mahdollisuuden suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuksella.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lue lisää työpaikasta
Ruokapalvelutyöntekijä

Työn kuvaus

Servican palvelualue 2 hakee Eteläiselle monipalvelualueelle ruokapalvelun ammattilaista työskentelemään ruokapalvelutyöntekijän tehtävään Minna Canthin koulun tuotantokeittiöön. Työaika on 37,50 h/vko ja työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Hakijalta edellytämme ruokapalvelun perustutkintoa, hyvää suullista ja kirjallista Suomen kielen taitoa sekä valmiutta siirtyä tarvittaessa toiseen tuotanto- tai palvelukeittiöön . Tehtävä vaatii vahvaa osaamista ja kokemusta tuotantokeittiön erilaisista tehtävistä. Tehtävät sisältävät mm. salaattien, välipalojen valmistusta ja astiahuoltotehtäviä sekä 1,5 h/pv laitoshuollon tehtäviä.

Arvostamme vastuullista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Lue lisää työpaikasta
Ruokapalvelutyöntekijä/laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme Nilsiään ja Juankoskelle työntekijöitä ruokapalvelun ja laitoshuollon tehtäviin erilaisiin kohteisiin. Tehtävät ovat määräaikaisia ja työsuhteet eri pituisia, ajalla 4/ 2021 -9 /2021. Työaika on 20 - 38,25 h/ vko.

Hakijalta edellytetään ruokapalvelun tai laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hygieniapassi sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi työkokemuksen ruokapalvelu tai laitoshuollon tehtävästä sekä valmiutta työskentelyyn erilaisissa kohteissa.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Avoin työhakemus

Työn kuvaus

Haluatko töihin Servicaan?

Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Hakemuksesi on voimassa 15.1.2021 saakka. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on sopiva paikka tarjottavana.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Välinehuoltaja

Työn kuvaus

Haemme ammattitaitoisia välinehuoltajia määräaikaisiin sijaisuuksiin. Sijaisuudet ovat Kaarisairaalan keskitetyssä välinehuoltokeskuksessa. Työ on kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä. Hakijalta edellytetään välinehuoltajan tutkintoa sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus välinehuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennak-koluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteis-työtaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haku on voimassa 30.11.2020-30.5.2021 välisenä aikana. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa sekä teemme valintoja sopivan henkilön löytyessä.

Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia laitoshuoltajia työskentelemään terveydenhuollon kohteisiin toistaiseksi voimassaoleviin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on 2- vuorotyö vuodeosastoilla ja puhdastiloissa, 3- vuorotyö päivystys- ja leikkausyksiköissä. Hakijalta edellytetään laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutusta. Määräaikaisessa työsuhteessa aiemmin mainittu koulutustaso ja/tai tarvittava työkokemus. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus laitoshuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista sekä puhdastilapassi.

Tehtävä edellyttää hakijalta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haku on voimassa 30.11.2020 - 30.5.2021 välisenä aikana. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa sekä teemme valintoja sopivan henkilön löytyessä.

Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.

Lue lisää työpaikasta

We provide job opportunities for professionals in different fields. You can send us an open application, telling us about yourself and the type of work you are interested in. We will only consider applications sent via Kuntarekry. We will contact you if we have a suitable position available.

Open job application ›