Hae

Current vacancies

INTERSTED IN WORKING FOR US?

Below are our current job vacancies on the Kuntarekry.fi website.

Nuorten kesätyöpaikat 2021

Työn kuvaus

Haluatko kesätöihin Servicaan?

Tarjoamme useita kymmeniä kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille
- kiinteistöpalveluihin
- terveydenhuollon laitoshuoltoon
- logistiikkapalveluihin
- henkilöstöravintoloihin
- Iso-Berttaan

Työ ajoittuu touko-syyskuulle, ja työsuhteen pituus on vähintään kaksi viikkoa. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Huomioithan myös, että työskentely terveydenhuollon kohteiden laitoshuollossa edellyttää 18 vuoden ikää ja työskentely ruokapalveluissa puolestaan salmonellatodistuksen ja hygieniapassin. Toivomme hakijalta reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Jätä meille hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja, millä alalla olet kiinnostunut työskentelemään. Hakuaika Servican kesätyöpaikkoihin on 14.1.-31.3.2021. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä joustavasti koko hakuajan ajan. Haastatteluun valittuihin olemme yhteydessä ja kutsumme haastatteluihin 30.4.2021 mennessä. Valinnat tehdään 20.5.2021 mennessä. Aiemmin Servicassa työskennelleistä voidaan tehdä suora valinta.

Lue lisää työpaikasta
LVI-asentajaa

Työn kuvaus

Kiinteistö- ja talotekniikkapalvelumme hoitavat mm. Kuopion kaupungin sekä Kuopion yliopistollisen sairaalan kiinteistöteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Palvelulupauksemme mukaisesti varmistamme kiinteistön käyttäjille terveelliset ja turvalliset, sekä miellyttävät olosuhteet kiinteistötekniikan osaajiemme voimin.

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista LVI-asentajaa vakituiseen työhön.

Hakijalta edellytetään LVI-asentajan tutkintoa, sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää vahvaa työkokemusta IV-huoltotöistä.

Odotamme sinulla olevan kykyä niin tiimi-, kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuajan aikana. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan löydyttyä.

Lue lisää työpaikasta
Apuvälimekaanikkoa

Työn kuvaus

Haemme Servica Oy:n apuvälinepalveluun vakituiseen työsuhteeseen apuvälinemekaanikkoa apuvälineiden huoltoon ja kunnossapitoon Leväsentien kiinteistössä ja asiakkaiden luona.

Työtehtävät painottuvat apuvälineiden korjauksiin, määräaikaishuoltoihin, sekä muutostöihin.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan ammattitutkintoa, esim. hyvinvointiteknologia-asentajan tutkinto, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä yhteistyöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn ja kehittävään työnotteeseen: olet innokas oppimaan uutta, mutta myös tuomaan omia ajatuksiasi työyhteisöömme. Ymmärrät mitä kustannustehokas korjaustoiminta pitää sisällään, eli olet korjaamisen huoltamisen ammattilainen. Osaat monipuolisesti eri korjaustekniikat ja pystyt niitä hyödyntämään omassa tekemisessä. Mekaanisten laitteiden korjaamisen hallinta ja kokemus, ympäristönhallintalaitteiden tuntemus, teknisen englannin kielen hallinta ovat merkittävä etu tehtävään.

B-ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Asiakkaiden luona tehtävän työn vuoksi vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.


Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Ruokapalvelutyöntekijä

Työn kuvaus

Servican palvelualue 2 hakee Eteläiselle monipalvelualueelle ruokapalvelun ammattilaista työskentelemään ruokapalvelutyöntekijän tehtävissä tehtävässä. Aloitettaessa työkohde on Jynkänlahden koulu. Työaika on 30 vt, työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelun perustutkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen Suomen kielen taito. Tehtävä vaatii hyvää työkokemusta palvelukeittiön erilaisista tehtävistä, ruoanvalmistusosaamista sekä kykyä tiimi työskentelyyn. Tuotannonohjausjärjestelmä -osaaminen katsotaan eduksi (Aromi).

Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lue lisää työpaikasta
Avoin työhakemus

Työn kuvaus

Haluatko töihin Servicaan?

Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Hakemuksesi on voimassa 15.1.2021 saakka. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on sopiva paikka tarjottavana.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme Eteläiselle monipalvelualueelle Päivärannan päiväkotiin (n. 20 vt) ja Minna Canthin koululle (n. 20 vt) laitoshuoltajia. Kohteiden tehtävät voidaan myös yhdistää, työaika tällöin on 38,25 vt.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, hygieniapassia, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää työkokemusta laitoshuollon tehtävistä. Sovittaessa annamme mahdollisuuden suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuksella.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme Eteläiselle monipalvelualueelle laitoshuoltajaa työskentelemään uudessa Von Wrightin koulussa ja päiväkodissa Kaislastenlahdessa. Työaika on 38,25 h/vko.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, hygieniapassia, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä työkokemusta laitoshuollon tehtävistä. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tuleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Välinehuoltaja

Työn kuvaus

Haemme ammattitaitoisia välinehuoltajia määräaikaisiin sijaisuuksiin. Sijaisuudet ovat Kaarisairaalan keskitetyssä välinehuoltokeskuksessa. Työ on kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä. Hakijalta edellytetään välinehuoltajan tutkintoa sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus välinehuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennak-koluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteis-työtaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haku on voimassa 30.11.2020-30.5.2021 välisenä aikana. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa sekä teemme valintoja sopivan henkilön löytyessä.

Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia laitoshuoltajia työskentelemään terveydenhuollon kohteisiin toistaiseksi voimassaoleviin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on 2- vuorotyö vuodeosastoilla ja puhdastiloissa, 3- vuorotyö päivystys- ja leikkausyksiköissä. Hakijalta edellytetään laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutusta. Määräaikaisessa työsuhteessa aiemmin mainittu koulutustaso ja/tai tarvittava työkokemus. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus laitoshuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista sekä puhdastilapassi.

Tehtävä edellyttää hakijalta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haku on voimassa 30.11.2020 - 30.5.2021 välisenä aikana. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa sekä teemme valintoja sopivan henkilön löytyessä.

Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.

Lue lisää työpaikasta

We provide job opportunities for professionals in different fields. You can send us an open application, telling us about yourself and the type of work you are interested in. We will only consider applications sent via Kuntarekry. We will contact you if we have a suitable position available.

Open job application ›