Hae

Current vacancies

INTERSTED IN WORKING FOR US?

Below are our current job vacancies on the Kuntarekry.fi website.

Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme reippaaseen joukkoomme ammattitaitoisia laitoshuoltajia vakituiseen työsuhteeseen erilaisiin kohteisiin, mm. perusturvan kohteisiin, kouluille, uimahalliin, päiväkoteihin. Työaika on 38,25 h/vko. Osassa kohteita työ on säännöllistä päivätyötä ja osassa viikonlopputyötä. Mielenkiintoiseksi ja vaihtelevaksi työn tekee useissa kohteissa erilaiset avustavat tehtävät kuten ruokapalvelu- tai tekstiilihuoltotehtävät.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaava perustutkintoa, hygieniapassia, riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä työkokemusta laitoshuollon tehtävistä.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja

Lue lisää työpaikasta
Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme reippaaseen joukkoomme Maaningalle ja Karttulaan ammattitaitoisia laitoshuoltajia vakituiseen työsuhteeseen erilaisiin kohteisiin (hoiva, koulu, urheilutalo). Työaika on 38,25 h/vko. Osassa kohteita työ on säännöllistä päivätyötä ja osassa sisältyy myös viikonlopputyötä. Mielenkiintoiseksi ja vaihtelevaksi työn tekee erilaiset avustavat tehtävät, esim. hoivakohteessa.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaava perustutkintoa, hygieniapassia, riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä työkokemusta laitoshuollon tehtävistä.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lue lisää työpaikasta
Palveluvastaava

Työn kuvaus

Haemme monipalvelualueelle ammattitaitoista palveluvastaavaa ruokapalvelun tehtäviin Kurkimäen uuteen päiväkotiin. Työaika on 38,25 h/vko.

Hakijalta edellytetään catering alan ammatti- tai perustutkintoa, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii kokemusta palvelukeittiön erilaisista tehtävistä, pieni muotoista ruoanvalmistusosaamista sekä asiantuntemusta erityisruokavalioista. Tehtävä sisältää myös laitoshuollon tehtäviä, joihin perehdytämme hyvin. Hyvä tietotekniikan osaaminen ja kokemus laitoshuollon tehtävistä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomoimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Avoin työhakemus

Työn kuvaus

Haluatko töihin Servicaan?

Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Hakemuksesi on voimassa 15.1.2021 saakka. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on sopiva paikka tarjottavana.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta

We provide job opportunities for professionals in different fields. You can send us an open application, telling us about yourself and the type of work you are interested in. We will only consider applications sent via Kuntarekry. We will contact you if we have a suitable position available.

Open job application ›