Hae

Current vacancies

INTERSTED IN WORKING FOR US?

Below are our current job vacancies on the Kuntarekry.fi website.

Laitoshuoltaja

Työn kuvaus

Haemme joukkoomme eteläiselle monipalvelualueelle ammattitaitoista laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää myös pienimuotoisia ruokapalvelun perustehtäviä. Aloitettaessa työkohde on päiväkodissa ja työaika on 30,00 - 38,25 h/vko.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaava perustutkintoa, hygieniapassia, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä työkokemusta laitoshuollon tehtävistä. Eduksi katsotaan myös catering alan koulutus tai kokemus ruokapalvelutyöstä.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lue lisää työpaikasta
Avoin työhakemus

Työn kuvaus

Haluatko töihin Servicaan?

Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Hakemuksesi on voimassa 15.1.2021 saakka. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on sopiva paikka tarjottavana.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta
Kokkia

Työn kuvaus

Servica palvelualue 2 hakee eteläiselle monipalvelualueelle ammattitaitoista kokkia aloitettaessa Martti Ahtisaaren koulun tuotantokeittiöön. Työaika on 38,25 h/vko.

Hakijalta edellytämme catering alan ammattitutkintoa, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii monipuolista kokemusta valmistuskeittiön erilaisista tehtävistä, organisointikykyä, vastuullista otetta tuotteiden laadusta ja omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta, asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomioimme Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lue lisää työpaikasta

We provide job opportunities for professionals in different fields. You can send us an open application, telling us about yourself and the type of work you are interested in. We will only consider applications sent via Kuntarekry. We will contact you if we have a suitable position available.

Open job application ›