Hae
 

Monipalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittää tukipalvelut yhdelle ja samalle toimijalle.  Rakennamme palveluistamme yhdessä asiakkaan tarpeisiin sopivat palvelupaketit. Palveluvalikoimaamme kuuluvat ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen lisäksi keskusvarasto-, välinehuolto- ja materiaalien kuljetuspalveluja.

Huolehdimme
kohteiden tukipalveluista
kokonaisvaltaisesti

Monipalvelun työntekijät ovat tiiviisti mukana asiakaskohteen arjessa.  Keskittämällä asiakkaan kohteessa tarvitsemat palvelut, ajankäyttö tehostuu ja mahdollistaa työntekijän olemaan paikalla juuri silloin kun palveluamme tarvitaan. Asiakkaan tarve määrittää tekemisen. Monipalvelutyöntekijämme ovat valmiita tarttumaan työpäivän mittaan erilaisiin työtehtäviin ja hoidamme haastavimmatkin tilanteet vuosien kokemuksella.

Monipalvelutyö on palvelua, jossa monipuolinen osaaminen korostuu. Koulutamme henkilöstöämme, jotta eri kohteiden yksilölliset toiveet voidaan ottaa joustavasti huomioon.

Monipalvelun etuna on se, että asiakasyhteistyöstä ja laskutuskäytännöistä voi sopia yhden ja saman palveluntuottajan kanssa. Kehitämme toimintaamme asiakaslähtöisesti; keskiössä on asiakastyytyväisyys ja pyrimme kumppanuuteen.

 
 

Katso video