Hae
 

Välinehuollon palvelut

Välinehuoltopalvelumme tuottaa potilaiden tutkimuksen ja hoidon tueksi turvallisia, vaatimusten mukaisesti huollettuja ja steriloituja hoitovälineitä. Teemme työmme huolellisesti, koska jokainen väline voi olla elintärkeä.

Välinehuoltopalvelumme asiakkaita ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue, Kuopion kaupunki, ympäristökunnat ja Itä-Suomen yliopisto. Mukaudumme nopeasti asiakkaamme toiminnan muutoksiin ja yllättäviin tilanteisiin. Tavoitteenamme on taata asiakkaallemme jatkuva normaali toiminta.

Välineiden huoltoprosessi sisältää välineistön puhdistamisen, desinfioinnin, tarkastamisen, huollon, kokoamisen, pakkaamisen ja steriloinnin. Huollamme välineitä myös asiakasyksiköissä tai osastoilla, jolloin välinehuoltajan työhön kuuluu myös koneiden ja laitteiden puhdistaminen, desinfiointi ja käyttökuntoon saattaminen.

Keskitetty välinehuoltopalvelu
 

Keskitetyssä välinehuollossa huollamme välineet välinehuoltokeskuksessa, joka sijaitsee KYSin Kaarisairaalassa. Välinehuoltokeskus toimii kaikkina vuorokauden aikoina ja vuoden jokaisena päivänä. Välinehuoltopalvelumme tehtävänä on tarjota potilaan hoitoon turvallisia, tartuntavapaita instrumentteja ja hoitovälineitä sekä estää infektioiden leviäminen. Välinehuoltoprosessi sisältää välineistön vastaanottamisen, puhdistamisen, huollon, kokoamisen, tarkastamisen, pakkaamisen ja steriloinnin.

 

Huollamme välineistöä valmistajan ohjeiden mukaisesti kaikissa välinehuollon prosessien vaiheissa. Välineiden huollossa ja seurannassa hyödynnämme T-Doc -tuotannonohjausjärjestelmää.

 
Välinehuoltajapalvelut
 

Välinehuoltajapalvelujen tehtävänä on turvata puhtaiden, desinfioitujen ja steriilien tuotteiden saatavuus asiakasyksiköissä.

Ammattitaitoiset välinehuoltajamme huolehtivat käytettyjen välineiden puhdistamisesta, desinfioinnista, kuivaamisesta, tarkastamisesta, pakkaamisesta ja steriloimisesta tai likaisten välineiden hakemisesta toimenpidehuoneista ja leikkausaleista toimenpiteen loputtua ja toimittamisesta välinehuoltokeskukseen. Välinehuoltajamme huolehtivat puhtaat, desinfioidut ja steriloidut välineet takaisin asiakasyksikköön. Välinehuoltajamme huolehtivat asiakasyksiköissä tilausten tekemisestä, tuotteiden purkamisesta ja hyllyttämisestä sekä koneiden- ja laitteiden määräaikaishuoltoon lähettämisestä.

 

Katso video ja
tutustu palveluun