Hae
 

Yritysesittely

Olemme joka päivä mukana asiakkaan arjessa.

Tuotamme omistaja-asiakkaillemme ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja turvallisesti ja ammattitaidolla.

Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä  eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Istekki Oy, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen llky  ISLAB, Järviseudun Työterveys Oy, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Kuopion Pysäköinti Oy, Kuopion Vesi Oy, Lapinlahden kunta, Leppävirran kunta, Mestar Kuopio Oy, Niiralan Kulma Oy, Pieksämäen kaupunki, Pielaveden kunta, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Rautalammin kunta, Sakupe Oy, Savon koulutuskuntayhtymä, Savonia-ammattikorkeakoulu Oy ja Siilinjärven kunta.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.

Vuosikertomus 2021

Vuosikertomus_2020

Vuosikertomus 2019

Vuosikertomus 2018

Vuosikertomus 2017

 

 

Katso video