Hae
 

Asiantuntija-
ja muut palvelut

Meillä on talo täynnä asiantuntemusta ja erityisosaamista. Tarjoamme Servican laajaa asiantuntijaverkostoa asiakkaan avuksi kaikilla palvelualueillamme. Esimerkiksi asiakkaan uusien tilojen suunnitteluun osallistuu usein Servican eri asiantuntijoita. Asiakkaan keittiötilojen suunnittelussa auttavat Servican ruokapalveluasiantuntijat ja sairaalan tilojen suunnittelussa mm. puhtauspalvelun ja logistiikan asiantuntijat osana sairaalan moniammatillista tiimiä. Kiinteistöpalveluissa asiantuntijapalveluja tarjotaan hyvin laajasti ja erilaisiin asiakastarpeisiin.

 
Pelastus-
suunnitelmat ja
-harjoitukset
 

Huolehdimme asiakkaidemme puolesta pelastussuunnitelmien ylläpidosta ja muista turvallisuuteen liittyvistä säännöllisistä tarkastuksista ja dokumenteista. Palvelu koostuu pelastussuunnitelman laadinnasta, päivittämisestä ja ylläpidosta.  Lisäpalveluna tarjoamme myös pelastus- tai evakuointiharjoituksia, turvallisuuskävelyjä ja sammutusharjoituksia sekä paikantamiskaavioiden laadintaa (poistumiskaavio), sammuttimien huoltoa ja kierrätystä/hävitystä, neuvontapalveluita, sammuttimien hankintaa ja tilaamista sekä palomerkkien ja pelastuslakanoiden hankintaa.

 
Asiantuntijana
viranomais-
tarkastuksissa
ja suunnittelussa
 

Servican kiinteistöpalvelun henkilökunnalla on laaja tietämys kohteiden kunnosta ja käyttäjistä, joten olemme luotettava kumppani olemaan mukana asiantuntijana viranomaistarkastuksissa. Teemme asiakkaillemme pitkän tähtäimen suunnitelmia sekä teemme korjausehdotuksia.

 
Logistiikan ohjauspalvelu
 

Vastaamme  KYSin logistiikan sujuvuudesta logistiikan ohjauspalvelulla. Logistiikan valvonnalla myös varmistamme turvallisen työympäristön Puijon sairaalassa. Logistiikan ohjauspalvelu käsittää materiaalilogistiikan yleis- ja resurssisuunnittelun, tulo- ja lähtölogistiikan hallinnan sekä materiaalilogistiikkaa koskevan informaation välityksen tilaaja-asiakkaille, KYSin kiinteistöhallinnolle ja ulkoisille palveluntuottajille. Keskusvarastomme hoitaa sairaalan terminaali- ja varastohotellipalvelut joustavasti ja ammattitaidolla.

 
Varmuusvarasto-
palvelu
 

Varmuusvarastopalvelussa vastaamme asiakkaan varasto-omaisuudesta; pidämme siitä huolta ja sellaisessa kunnossa, että tuotteet voidaan tarvittaessa ottaa poikkeustilanteissa käyttöön.

 
Metalli- ja puutyöpalvelu
 

Valmistamme sen mitä et löydä valmiina muualta. Asiakkaan tarve on usein niin ainutlaatuinen, että valmista tuotetta ole saatavilla ja se on tehtävä yksilöllisesti. Metalli- ja puutyöpalvelumme suunnittelee ja valmistaa sekä tuotteita että kalusteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Puusepäntyöt liittyvät usein remonttitöihin kohteissamme ja tukevat muuta kiinteistönhoitopalvelua.

 
Kuulovammaisten laitepalvelut
 

Teemme kuulovammaisten laitepalveluita kotiympäristöissä ja julkisissa tiloissa. Huollamme ja asennamme visuaalisen havainnoinnin välineitä (esim. ovikellon tai palovaroittimen vilkkuhälytin) sekä kuulolaitteiden käyttöön liittyviä induktiosilmukkajärjestelmiä. Lisäksi huoltopalveluun sisältyy mm. äänentoiston testaus ja tasapainottaminen. Toimivat ja huolletut laitteet auttavat asiakastamme selviämään arjessa.

 
Asennuspalvelua asiakkaan kotona
 

Teemme asennuspalveluna vammaispalvelun päätösten mukaisia asuntojen muutostöitä. Teemme ammattitaidolla mm. seuraavia asennustöitä: oviramppien, tukikaiteiden, nousutukien ja  pyörätuoliluiskien asennuksia sekä muutamme kulkuväyliä esteettömiksi.