Hae
 

Toiminta-ajatus, arvot, visio ja strategia

Mitä me teemme?

Tuotamme omistaja-asiakkaillemme ruoka-, puhtaus- ja välinehuoltopalveluja sekä kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpitoa ja logistiikkaa. Toimimme omistajiemme sidos-yksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Harjoitamme pääosan toiminnastamme omistajiemme kanssa.

 

Missio – Me palvelemme, jotta yhteiskunta voi toimia

Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluita, jotta he voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Pidämme huolta sujuvasta ja turvallisesta arjesta.


​Visio – Olemme ykkösvalinta kumppaniksi ja olennainen osa yhteiskunnan palveluketjuja

Olemme osaava ja paras kumppani henkilöstölle, omistajille ja asiakkaille. Kumppanuuden ytimenä on avoin ja rehellinen keskustelu. Hyvinä aikoina kannustamme ja vaikeina aikoina tuemme toisiamme. Toimimme joustavasti ja reagoimme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti – haluamme olla askeleen edellä.

Arvot

Olemme luotettava kumppani. Toimintamme tienviittoja ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus. Noudatamme yhteisiä pelisääntöjä ja pidämme kiinni sovitusta. Haluamme olla luottamuksen arvoisia.

Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle. Ammattitaitoiset osaajamme toteuttavat laadukkaita ja luotettavia palveluita. Teemme työtä ihmisten hyvinvoinnin eteen. Se takaa asiakkaidemme ja yrityksemme menestymisen.

Palveluasenteemme ratkaisee. Työtämme ohjaa palvelemme aina -asenne. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille edellytys ja kannustin tehdä työtämme. Palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme.

Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. Kokeilemme rohkeasti ja haluamme henkilöstömme kehittyvän. Emme pelkää epäonnistumista ja olemme valmiita muuttamaan toimintaamme. Haastamme kumppaneitamme kehittymään yhdessä.