Hae

Ajankohtaista

Kunniamaininta asiakaspalvelijaäänestyksessä – laitoshuoltaja Päivi Kantanen

27.1.2023

” Päivi on ystävällinen, rauhallinen ja avulias sekä tekee työtään huolellisesti koko sydämellä. Hän tulee toimeen kaikkien kanssa erinomaisesti ja on kiireenkin keskellä aina valmis auttamaan. Päivi on todella ammattitaitoinen, omaa mitä parhaimman tilannetajun ja on todellinen tiimityöskentelijä!”
KYSillä työskentelevän laitoshuoltaja Päivi Kantasen asiakaspalvelijaäänestyksen kunniamainintaa juhlittiin kakkukahvien merkeissä torstaina.
Päivi on aloittanut työuransa KYSillä vuonna 2003 röntgen-osastolta ja potilaskuljetuksesta, jonka jälkeen hän on työskennellyt eri vuodeosastoilla.
– Nyt minun kotiosastoni on hematologian osasto. Asiakkaitani ovat osaston potilaat ja heidän omaiset sekä henkilökunta, joiden kanssa yhteistyötä tehdään päivittäin. Joskus potilaat tulevat hyvinkin tutuiksi joutuessaan olemaan pitkiäkin aikoja osastolla.
Päivi kokee, että pitkä 20 vuoden työkokemus on tuonut varmuutta työn tekemiseen.
– Minä olen ajatellut asiakaspalvelusta ja työstäni, että teen sitä omalla persoonallani. Asiakkaan kohtaaminen ja erilaisten tilanteiden huomioiminen ovat mielestäni erittäin tärkeitä asioita tässä työssä.
-On ollut mukava saada palautetta potilaalta tai osaston henkilökunnalta, miten tärkeää laitoshuoltajan tekemä työ on, päättää Päivi iloisena.

 

 

 

Arkisto