Hae
 

Kasvun ja elinvoiman tukipalvelut

Tuemme Kuopion kaupunkia tuottamalla korkealaatuisia kasvun ja elinvoiman tukipalveluja sen asukkaille. Huolehdimme päivittäin siitä, että pienet lapset ja koululaiset saavat maistuvaa ruokaa, ja että leikkiin sekä oppimiseen varatut tilat pysyvät puhtaina.

Kunnat keskittyvät tulevaisuudessa yhä enemmän ydintehtäväänsä, eli kunnan elinvoimasta ja kaupunkiympäristöstä huolehtimiseen. He vastaavat myös asukkaiden hyvinvointiin, kasvuun ja oppimiseen liittyvistä asioista. Meidän tehtävämme on tukea kaupunkia heidän työssään.

Koulujen ja päiväkotien ruokapalvelujen järjestäminen sekä tilojen oikeanlainen puhtaanapito ovat meidän vastuullamme. Autamme myös päiväkotien vuodehuollossa, lelujen puhdistuksessa sekä lasten pukeutumisessa. Näin päiväkodin omalta henkilöstöltä vapautuu enemmän aikaa lapsille. Kouluissa, kaupungin virastoissa ja vapaa-ajankeskuksissa teemme vuokraan kuuluvien siivous- ja kiinteistönhuoltotehtävien lisäksi esimerkiksi huonekalujen siirtoja, pienkalusteiden ja taulujen kiinnityksiä, postitustehtäviä ja muita kiinteistökohtaisia käyttäjäpalveluja.

Palvelukohteitamme ovat

  • päiväkodit
  • peruskoulut ja lukiot
  • virastot ja vapaa-ajankeskukset, kuten urheilu- ja kulttuurikeskukset

Palvelumme lisäävät viihtyisyyttä sekä asiakkaan oman perustehtävän sujuvuutta kohteissa. Tilat ja laitteet toimivat, ja hyväntuulinen palvelu ilahduttaa käyttäjiä.

 

”Hymy tarttuu”. Hyväntuulinen palvelu ja iloinen asenteemme tuovat iloa niin pienille päiväkotilapsille tai koululaisille, kuin myös opettajille ja muullekin henkilökunnalle.

 

Räätälöidyt palvelupakettimme

 

Ruokapalvelu

Puhtauspalvelut

Kiinteistöpalvelut

Keskusvarastopalvelut