Hae
 

Kuntakeskusten tukipalvelut

Meillä on laaja kokemus erikokoisten kuntakeskusten tukipalvelujen haltuunotosta ja hoitamisesta. Moniammatillisuus ja erilaisten asiakastarpeiden tunnistaminen ovat avainasemassa, jotta palvelut voidaan toteuttaa sujuvasti.

Vastaamme tällä hetkellä kuntaliitosten myötä Kuopion kaupunkiin liittyneiden Karttulan, Vehmersalmen, Maaningan, Nilsiän sekä vuoden 2017 alusta liittyneen Juankosken tukipalveluista. Suunnittelemme uuden kunnan tai kuntakeskuksen palvelujen haltuunoton aina huolellisesti. Haltuunotto toteutetaan läheisessä yhteistyössä kuntakeskuksissa toimivien asiakkaiden sekä kunnasta Servicaan siirtyvien tukipalvelutyöntekijöiden kanssa. Näin muutokset saadaan läpivietyä sujuvasti ja palvelutuotanto jatkuu saumattomasti myös siirtymävaiheessa.

Kuntakeskusten tukipalveluihin lukeutuvat terveydenhuollon kohteet, virastot, päiväkodit ja oppilaitokset. Usein esimerkiksi kuntakeskuksen keskuskeittiö toimii terveydenhuollon kohteessa, josta ruoka kuljetetaan kouluihin ja päiväkoteihin. Näin resurssit saadaan tehokkaaseen käyttöön.

 

Reipas palveluasenteemme ja ammattimainen ote työssä takaavat kuntakeskuksen tukipalvelujen laadukkaan toteutumisen. Tukipalvelujen haltuunotto tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 
 

Palvelukohteitamme ovat

  • terveys- ja palvelukeskukset, palvelutalot ja tuettu asuminen
  • kotisairaanhoidon ja kuntoutuksen asiakkaat
  • päiväkodit
  • peruskoulut ja lukiot
  • virastot ja vapaa-ajankeskukset

Tilat ja laitteet toimivat, ja hyväntuulinen palvelu ja iloinen asenne tuovat iloa niin kuntalaisille kuin kuntakeskuksen työntekijöillekin.

Ruokapalvelut

Puhtauspalvelut

Kiinteistöpalvelut

Keskusvarastopalvelut

Välinehuollon palvelut

Monipalvelu