Hae
 

Toimitilojen tukipalvelut

Huolehdimme asiakkaidemme puolesta heidän kiinteistöjensä kunnosta sekä käyttöturvallisuudesta. Omistajiemme kiinteistöissä toimivat myös suositut lounasravintolamme, joihin kaikki ovat tervetulleita. Tarjoamme huolenpitoa ja hyvinvointia niin kiinteistön omistajille kuin sen käyttäjillekin.

 

Ripeä palvelu kiinteistöissä
on meille kunnia-asia

Hyvin huolletun kiinteistön elinkaari pitenee ja kaikki osapuolet pysyvät tyytyväisinä. Kiinteistön omistajalle tehdyt kiinteistö- tai siivouspalvelun työt kuuluvat käyttäjän maksamaan tilavuokraan. Energiatehokkuuden huomioiminen taas edesauttaa elinkaarikustannusten hallintaa ja kiinteistön arvon säilymistä.

Kiinteistönhoitajamme ja laitoshuoltajamme havainnoivat hoitamiaan kiinteistöjä valppain silmin. Raportoimme epäkohdista kiinteistön omistajalle ja annamme kehitysehdotuksia.

Säännöllinen siivous ja ennakkohuoltosuunnitelmiin perustuva kiinteistönhoito pitävät kiinteistöt hyvässä toimintakunnossa. Näin voidaan taata rakennuksissa ja tiloissa tapahtuva toiminta sekä ihmisten turvallisuus. Päivystyksen ja vikakorjausten avulla estämme mahdollisten lisävahinkojen syntymisen sekä ehkäisemme henkilö- ja omaisuusvahingot.

 

Tarjoamme huolenpitoa ja hyvinvointia kiinteistölle, sen omistajalle sekä käyttäjille. Ravintolassamme vietetty herkullinen lounashetki katkaisee työpäivän ja virkistää henkilökuntaa.

 

Kotoisia herkkuja
sekä parhaita
makuja maailmalta

Lounasravintolamme sijaitsevat omistajiemme kiinteistöissä ja lisäävät kiinteistön käyttäjien hyvinvointia. Ravintolamme ovat avoimia kaikille: tervetulleita ovat niin kiinteistössä työskentelevät kuin siellä asioivatkin henkilöt. Tarjoamme hyvää ja terveellistä ruokaa sekä  runsaasti vaihtelua ja valinnanmahdollisuuksia joka päivä.

Palvelukohteitamme ovat

  • Koulut, päiväkodit, kulttuuri- ja urheilukeskukset, virastot
  • Sairaalat, terveys- ja palvelukeskukset
  • Tuotantolaitokset, liiketilat
  • Lounasravintolat

Ruokapalvelut

Puhtauspalvelut

Kiinteistöpalvelut

Keskusvarastopalvelut