3.1.2023
Vuodenvaihteessa toteutunut Pohjois-Savon hyvinvointialueen käynnistyminen ja ruokapalvelutoimijan vaihdos aiheuttaa muutoksia Servican ruokalistoille ja ateriatoimituksiin ensimmäisillä toimintaviikoilla. Muutokset johtuvat pääosin toimijan vaihdoksesta keittiöissä sekä uusien elintarviketoimitusten ja henkilöstön työvuorojen yhteensovittamisesta.
Erityisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakkaiden ruokalistoilla voi olla tarjolla suunnitellusta poikkeava ateriavaihtoehto, joka vastaa kuitenkin normaalin ruokalistan toteutusta ravitsemuksellisesti ja laadullisesti.
Kotiateriatoimituksissa olemme joutuneet käyttämään ensimmäisten toimintapäivien aikana poikkeuksellisesti ruoanvalmistuksen tukena osin valmisaterioita, kunnes elintarviketoimitukset saadaan rytmittymään keittiöihimme. Normaalit omavalmisteiset ateriat pystytään valmistamaan asiakkaillemme viimeistään 9.1. lähtien.
Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta haittaa ruokailijoille ja pyrimme palaamaan suunniteltuun ruokalistatoteutukseen mahdollisimman pian.
Lisätiedot:
Johtaja
Sari Karttunen
Puhelin 044 4260 501
sari.karttunen@servica.fi
Alla näet uutisemme viimeisen kuuden kuukauden ajalta:
24.5.2023 Anja Jokinen ja Sasu Rissanen ovat toimineet liiketoiminta-alueen johtajana kolme kuukautta
19.5.2023 KYSin uudet tilat palvelevat työntekijöiden ja asiakkaiden tarpeita
10.5.2023 Tuotekehitysyhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa
28.4.2023 Lue huhtikuun uutiskirjeestä ajankohtaiset kuulumiset
31.3.2023 Keskusvaraston toiminta on normalisoitunut
23.3.2023 Kiinteistö- ja siivouspalvelualan lakoilla ei ole vaikutusta Servican palveluihin
14.3.2023 Maaliskuun uutiskirje julkaistu
3.3.2023 Servican kotiateria-asiakkaiden palautekyselyn tulokset olivat erinomaiset
23.2.2023 Servican keskusvaraston tilannepäivitys ja tilaamisessa huomioitavat asiat
15.2.2023 Kuljetusalan lakon ja tukitoimien vaikutukset Servican toimintaan