3.1.2023
Vuodenvaihteessa toteutunut Pohjois-Savon hyvinvointialueen käynnistyminen ja ruokapalvelutoimijan vaihdos aiheuttaa muutoksia Servican ruokalistoille ja ateriatoimituksiin ensimmäisillä toimintaviikoilla. Muutokset johtuvat pääosin toimijan vaihdoksesta keittiöissä sekä uusien elintarviketoimitusten ja henkilöstön työvuorojen yhteensovittamisesta.
Erityisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakkaiden ruokalistoilla voi olla tarjolla suunnitellusta poikkeava ateriavaihtoehto, joka vastaa kuitenkin normaalin ruokalistan toteutusta ravitsemuksellisesti ja laadullisesti.
Kotiateriatoimituksissa olemme joutuneet käyttämään ensimmäisten toimintapäivien aikana poikkeuksellisesti ruoanvalmistuksen tukena osin valmisaterioita, kunnes elintarviketoimitukset saadaan rytmittymään keittiöihimme. Normaalit omavalmisteiset ateriat pystytään valmistamaan asiakkaillemme viimeistään 9.1. lähtien.
Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta haittaa ruokailijoille ja pyrimme palaamaan suunniteltuun ruokalistatoteutukseen mahdollisimman pian.
Lisätiedot:
Johtaja
Sari Karttunen
Puhelin 044 4260 501
sari.karttunen@servica.fi
Alla näet uutisemme viimeisen kuuden kuukauden ajalta:
16.4.2024 Servicalla positiivinen vaikuttavuus yhteiskuntaan – tuore selvitys sijoittaa Servican globaalisti parhaan kymmenen prosentin joukkoon
12.4.2024 Kansainvälistä välinehuollon päivää vietettiin 10.4.2024
8.4.2024 Lakot päättyneet – palvelutoiminta pystyttiin toteuttamaan asiakkaille
25.3.2024 Haluamme olla turvallinen, laadukas ja huoltovarma toimija
13.3.2024 Puhtauspalvelun laatua ja tehokkuutta lisäävä Sisu-tuotannonohjausjärjestelmä käyttöön KYSillä
6.3.2024 Servica on onnistunut toiminnassaan ja palveluissaan kokonaisuutena hyvin
5.3.2024 Mitä tänään syödään – kysely peruskoululaisille ja lukiolaisille
29.2.2024 Tiedote 29.2.2024: Kiuruveden vatsatautitapauksien lähteeksi varmistui porkkanaraaste
27.2.2024 Helmikuun uutiskirje on julkaistu
13.2.2024 Tiedote 13.2.2024: Selvitys Kiuruveden vatsatautitapauksista