3.1.2023
Vuodenvaihteessa toteutunut Pohjois-Savon hyvinvointialueen käynnistyminen ja ruokapalvelutoimijan vaihdos aiheuttaa muutoksia Servican ruokalistoille ja ateriatoimituksiin ensimmäisillä toimintaviikoilla. Muutokset johtuvat pääosin toimijan vaihdoksesta keittiöissä sekä uusien elintarviketoimitusten ja henkilöstön työvuorojen yhteensovittamisesta.
Erityisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakkaiden ruokalistoilla voi olla tarjolla suunnitellusta poikkeava ateriavaihtoehto, joka vastaa kuitenkin normaalin ruokalistan toteutusta ravitsemuksellisesti ja laadullisesti.
Kotiateriatoimituksissa olemme joutuneet käyttämään ensimmäisten toimintapäivien aikana poikkeuksellisesti ruoanvalmistuksen tukena osin valmisaterioita, kunnes elintarviketoimitukset saadaan rytmittymään keittiöihimme. Normaalit omavalmisteiset ateriat pystytään valmistamaan asiakkaillemme viimeistään 9.1. lähtien.
Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta haittaa ruokailijoille ja pyrimme palaamaan suunniteltuun ruokalistatoteutukseen mahdollisimman pian.
Lisätiedot:
Johtaja
Sari Karttunen
Puhelin 044 4260 501
sari.karttunen@servica.fi
Alla näet uutisemme viimeisen kuuden kuukauden ajalta:
27.11.2023 Servica tekee kiinteistöauditointeja Pohjois-Savon hyvinvointialueen kiinteistöille
22.11.2023 Asiakastyytyväisyyskyselyt käynnissä – vastaa 22.11. – 8.12.2023
16.11.2023 Rautavaaralla yhteistyö ja kommunikaatio sujuu hyvin
14.11.2023 Varkaudessa järjestettiin makuraati yläkoululaisille
13.11.2023 Työntekijätarina – Suvi Väisänen, Business Controller
27.10.2023 Lokakuun uutiskirje on julkaistu
18.10.2023 Tavoitteena yhtenäisen datan laajempi hyödyntäminen ja ennustettavuuden kehittyminen
9.10.2023 Kiinteistöpalvelujen asunnon muutostyöt ja käyttäjäpalvelut laajentuivat hyvinvointialueen myötä
27.9.2023 Ruokalistat ovat saaneet positiivista palautetta Suonenjoella
18.9.2023 Hävikkiä ehkäistään Servicalla monin tavoin