3.1.2023
Vuodenvaihteessa toteutunut Pohjois-Savon hyvinvointialueen käynnistyminen ja ruokapalvelutoimijan vaihdos aiheuttaa muutoksia Servican ruokalistoille ja ateriatoimituksiin ensimmäisillä toimintaviikoilla. Muutokset johtuvat pääosin toimijan vaihdoksesta keittiöissä sekä uusien elintarviketoimitusten ja henkilöstön työvuorojen yhteensovittamisesta.
Erityisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakkaiden ruokalistoilla voi olla tarjolla suunnitellusta poikkeava ateriavaihtoehto, joka vastaa kuitenkin normaalin ruokalistan toteutusta ravitsemuksellisesti ja laadullisesti.
Kotiateriatoimituksissa olemme joutuneet käyttämään ensimmäisten toimintapäivien aikana poikkeuksellisesti ruoanvalmistuksen tukena osin valmisaterioita, kunnes elintarviketoimitukset saadaan rytmittymään keittiöihimme. Normaalit omavalmisteiset ateriat pystytään valmistamaan asiakkaillemme viimeistään 9.1. lähtien.
Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta haittaa ruokailijoille ja pyrimme palaamaan suunniteltuun ruokalistatoteutukseen mahdollisimman pian.
Lisätiedot:
Johtaja
Sari Karttunen
Puhelin 044 4260 501
sari.karttunen@servica.fi
Alla näet uutisemme viimeisen kuuden kuukauden ajalta:
2.2.2023 Kaupan alan lakko voi vaikuttaa Servican ateriapalveluihin 6.2. alkaen
27.1.2023 Kunniamaininta asiakaspalvelijaäänestyksessä – laitoshuoltaja Päivi Kantanen
25.1.2023 Muutoksia Servica Oy:n yhteystietoihin
20.1.2023 Keskusvaraston toimituksissa edelleen toimitushäiriötä
16.1.2023 Keskusvaraston toimituksissa on toimitushäiriötä viikolla 3
11.1.2023 Kunniamaininta asiakaspalvelijaäänestyksessä – toimistosihteeri Johanna Rissanen
10.1.2023 Servican keskusvarasto muuttaa uusiin tiloihin 13.-15.1.2023
3.1.2023 Ruokalistoilla ja ateriatoimituksissa muutoksia viikoilla 1-2
2.1.2023 Kunniamaininta asiakaspalvelijaäänestyksessä – Merja Ahonen Hatsalasta
30.12.2022 Servican toiminta-alue laajenee hyvinvointialueiden muodostumisen yhteydessä koko Pohjois-Savon alueelle