Hae

Ajankohtaista

Ruokalistoilla ja ateriatoimituksissa muutoksia viikoilla 1-2

3.1.2023

Vuodenvaihteessa toteutunut Pohjois-Savon hyvinvointialueen käynnistyminen ja ruokapalvelutoimijan vaihdos aiheuttaa muutoksia Servican ruokalistoille ja ateriatoimituksiin ensimmäisillä toimintaviikoilla. Muutokset johtuvat pääosin toimijan vaihdoksesta keittiöissä sekä uusien elintarviketoimitusten ja henkilöstön työvuorojen yhteensovittamisesta.

Erityisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakkaiden ruokalistoilla voi olla tarjolla suunnitellusta poikkeava ateriavaihtoehto, joka vastaa kuitenkin normaalin ruokalistan toteutusta ravitsemuksellisesti ja laadullisesti.

Kotiateriatoimituksissa olemme joutuneet käyttämään ensimmäisten toimintapäivien aikana poikkeuksellisesti ruoanvalmistuksen tukena osin valmisaterioita, kunnes elintarviketoimitukset saadaan rytmittymään keittiöihimme. Normaalit omavalmisteiset ateriat pystytään valmistamaan asiakkaillemme viimeistään 9.1. lähtien.

Pahoittelemme muutoksista aiheutunutta haittaa ruokailijoille ja pyrimme palaamaan suunniteltuun ruokalistatoteutukseen mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Johtaja
Sari Karttunen
Puhelin 044 4260 501
sari.karttunen@servica.fi

 

Arkisto