Hae

Ajankohtaista

Itä-Suomen yhteistyöalueen käsinepilotti on saatu päätökseen

12.2.2024

-Itä-Suomen yhteistyöalueen yhteinen tutkimus- ja leikkauskäsineiden pilottihankinta on ollut mittava ja erittäin mielenkiintoinen projekti sekä Servicalle että itselleni. Toimijoita on ollut mukana hyvinvointialueiden johdosta, substanssista, hankinta-logistiikkapalveluista, Islabista, sekä tietenkin meiltä Servicasta.

-Kaikkien hyvinvointialueiden kanssa yhteistyö on sujunut koko ajan ongelmitta, vaikka projektin aikana eteen tuli useita haastavia tilanteita ja yllätyksiä, joihin kukaan meistä ei ollut osannut varautua ja, joiden takia projekti venyi hiukan yli tavoiteaikataulun. Lopputulos oli kuitenkin se mitä tavoiteltiin: Itä-Suomen yhteistyöalueella on 1.1.2024 lähtien ollut hankintasopimukset uusista suojakäsineistä, ja ennakkoarvioiden perusteella hankintakauden aikana on odotettavissa huomattaviakin kustannussäästöjä käsinemenoissa.

-Olen todella iloinen saatuani osallistua projektin toteutukseen ja läpi viemiseen. Opin matkan varrella paljon – myös kantapään kautta – ja uskon, että kokemuksistani on hyötyä työssäni hankinta-asiantuntijana sekä minulle itselleni että Servicalle, kertoo hankinta-asiantuntija Virva Volanen.

Lue YLE:n kirjoittama uutinen aiheesta.

Arkisto