Lounasravintolat

Lounas on työpäivän odotetuin hetki

Hyvää ja terveellistä, vaihtelevaa ja monipuolista, paikallisia herkkuja ja trendikkäitä makuja maailmalta – kaikkea tätä on Servican tarjoama lounas. Panostamme palvelujen sujuvuuteen ja nopeuteen sekä viihtyisään ympäristöön. Hyvä ja ystävällinen palvelu ovat meille tärkeitä.

Lounasravintoloistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiselle: tarjolla on kevyitä keittoja tai täyttävämpää kotiruokaa. Kasvisruokaa on tarjolla joka päivä ja kala-aterioita useita kertoja viikossa. Lisäkesalaatti- ja leipävalikoimamme on runsas ja monipuolinen. Lounasateriasuunnittelussa huomioimme rasvan laadun, suolan määrän sekä kuitujen riittävän saannin. Aterioiden soveltuvuus yleisimpiin erityisruokavalioihin näkyy ruokalistamerkinnöissä.

Servican lounasravintoloihin ovat tervetulleita ruokailemaan kaikki kiinteistössä työskentelevät ja asioivat asiakkaat. Ravintolat palvelevat myös opiskelijoita ja kokoustilojen käyttäjiä.

Lounasravintolamme Hilima, Iso-Severi, Kaarre, Savotalo ja Valtuustotalo palvelevat Kuopion alueella ja lounasravintola Aalto Varkaudessa. Tutustu ruokalistoihin ja aukioloaikoihin tästä.

Servican ruokapalvelujen työntekijä hymyilee kassalla asiakkaalle, joka maksaa ostoksensa lähimaksulla.