Rakentamisen palvelut

Servican ammattilaiset valmistavat sen, mitä muualta et löydä.

Metalli- ja puutyöpalvelu

Asiakkaan tarve voi ajoittain olla niin ainutlaatuinen, että valmista tuotetta ei ole saatavilla, jolloin se on tehtävä yksilöllisesti. Rakennamme ja valmistamme sen, mitä muualta ei löydy valmiina. Metalli- ja puutyöpalvelujen ammattilaisemme suunnittelevat ja valmistavat tuotteita ja kalusteita tarpeiden mukaisesti. Puusepäntyöt liittyvät usein asiakaskohteidemme remontteihin ja tukevat näin ollen muuta kiinteistöhuoltoa.

Kodinmuutostyöt

Toteutamme kodinmuutostöitä vammaispalvelujen päätösten mukaisesti. Teemme ammattitaidolla muun muassa oviramppien, tukikaiteiden, nousutukien ja pyörätuoliluiskien asennuksia sekä kulkuväylien muutoksia esteettömiksi.

Kuulovammaisten laitepalvelut

Hoidamme kuulovammaisten laitepalveluita niin kotiympäristöissä kuin julkisissa tiloissakin. Huollamme ja asennamme visuaalisen havainnoinnin välineitä, esimerkiksi ovikellon tai palovaroittimen vilkkuhälyttimen sekä kuulolaitteiden käyttöön liittyviä induktiosilmukkajärjestelmiä. Lisäksi palveluumme sisältyy muun muassa äänentoiston testaus ja tasapainottaminen. Toimivat ja huolletut laitteet auttavat asiakastamme selviämään arjessa.

Kaksi Servican teknisten palvelujen työntekijää rakentavat puusta työtason päällä.