Laitoshuollon palvelut

Olemme läsnä asiakkaidemme arjessa

Ammattilaisemme laitoshuollon palveluissa huolehtivat tilojen puhtaudesta sekä asiakkaidemme ydintoimintaa tukevista muista palveluista. Toimimme puhtaanapidon asiantuntijoina monipuolisesti erilaisissa ympäristöissä Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Huolehdimme asiakaskohteidemme laitoshuollon palveluista muun muassa seuraavissa kohteissa:

  • erikoissairaanhoidon kohteet
  • perusterveyden- ja sosiaalihuollon kohteet
  • pelastuslaitokset
  • asumispalveluiden kohteet
  • koulut, päiväkodit, virastot, toimistot, liikuntahallit ja kulttuurikohteet

Puhtausalan asiantuntijoina luomme tiloihin viihtyisän, hygieenisen, edustavan ja turvallisen toimintaympäristön. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee erilaiset pintamateriaalit ja niiden oikeat hoitotavat. Onnistunut lopputulos syntyy hyödyntämällä nykyaikaista tekniikkaa ja laadukkaita puhdistusaineita.

Tehtävämme on helpottaa asiakkaidemme arkea, jotta henkilökunta saa keskittyä omaan työhönsä. Huolehdimme siitä, että tukipalvelut – kuten ruoka-, vuodehuolto- ja tekstiilipalvelut sujuvat joka päivä. Laitoshuollon palvelumme tuottavat asiakkaillemme puhtaat, siistit ja turvalliset tilat työskennellä ja palvella omia asiakkaitaan. Asiakkaamme arvostavat sovitun laatutason mukaista palvelua ja tuotamme lisäpalveluja joustavasti.

Tarjoamme myös laajan asiantuntijaverkostomme asiakkaidemme avuksi erilaisiin laitoshuollon palvelujen tarpeisiin. Mikäli tarvitset laitoshuollon asiantuntemustamme esimerkiksi tilojen suunnittelussa, me autamme.

Servican laitoshuollon työntekijä pyyhkii liitutaulua.