Kouluateriat

Kouluruoasta energiaa päivään

Tarjoamme pohjoissavolaisten koulujen oppilaille ja henkilökunnalle terveellisiä ja ravitsevia kouluaterioita, joissa otamme huomioon suomalaisen ruokakulttuuriin ja kansainvälistymisen. Kouluruokailun tavoitteena on edistää oppilaiden fyysistä hyvinvointia ja opiskelukykyä sekä tukea hyviä ruokailutottumuksia ja käytöstapoja.

Servican valmistama monipuolinen ja täysipainoinen ateria on tarjolla päivittäin. Ateria sisältää lämpimän pääruoan lisäksi tuorelisäkkeen, leivän, levitteen ja ruokajuoman. Useimmissa kouluissa on valittavissa myös lämmin kasvisruoka joka päivä. Valmistamme myös terveydellisiin tai vakaumuksellisiin syihin perustuvia erityisruokavalioita.

Joissakin kouluissa tarjoamme iltapäivisin maksullista välipalaa ja erillisiä välipalatuotteita. Kouluilla tarjottava välipala sisältää juoman, leivän, levitteen sekä vaihdellen leikkelettä, juustoa, kiisseliä, jogurttia, marja- tai hedelmäpuuroa, marjapiirakkaa tai muita vastaavia tuotteita. Välipalakäytäntö vaihtelee paikkakunnittain; tarkista oman koulusi välipalatarjonta aina ruokalistalta.