Ylläpito- ja perussiivous

Luomme tiloihin viihtyisän, hygieenisen, edustavan ja turvallisen toimintaympäristön

Ylläpitosiivous

Teemme tilojen ylläpitosiivousta säännöllisin väliajoin käsi- ja/tai konemenetelmin, jotta tiloissa säilyy suunniteltu turvallinen laatutaso. Suunnittelemme ylläpitosiivouksen yhdessä asiakkaan kanssa kohteen vaatimusten mukaisesti. Ammattilaisemme hoitavat siivouksen hyvällä hygieniaosaamisella ja toiminnalla, joka estää infektioiden syntymistä.

Siivouksella saavutamme pölyttömän ja hyvälaatuisen sisäilman sekä viihtyisän ja terveellisen työ- sekä asuinympäristön. Ylläpitosiivouksen ammattilaisemme pitävät tilojen kunnosta huolta ja ilmoittavat korjaustarpeista välittömästi, jotta tilojen kunto ja siivottavuus säilyy hyvänä.

Perussiivous

Perussiivouksella huolehdimme tilojen ja pintojen kunnossapidosta, jotta niitä on turvallista käyttää mahdollisimman pitkään. Määritämme perussiivouksen taajuuden yhdessä asiakkaan kanssa tilan käytön ja likaantuvuuden sekä pintamateriaalien ominaisuuksien perusteella. Perussiivous ja jaksottaiset työt ovat kausiluonteisia töitä, joilla tuemme ylläpitosiivousta.

Käytämme kaikissa puhtauspalvelukohteissamme Insta 800 -standardin mukaista laadun arviointimenettelyä. Koulutamme laitoshuollon henkilökuntaamme säännöllisesti arviointimenetelmän käyttöön.

Puhtauspalvelun ammattilaisiltamme sujuvat myös erikoissiivoukset, kuten remontti- ja muuttosiivous sekä ikkunoiden pesu. Työskentelemme asiakkaan tiloissa joustavasti ja huomioimme tilojen muut käyttäjät, jolloin asiakkaamme saavat puhtaat tilat käyttöönsä sovitussa aikataulussa. Kaikilla työntekijöillämme on suoritettuna työssä tarvittavat kortit: Valtti-, työturvallisuus- ja nostinkortti sekä Servican henkilökortti. Lisäpalveluna tarjoamme myös kalusteiden puhdistamista painehuuhtelukoneella.

Servican laitoshuollon työntekijä moppaa koulun käytävän lattiaa.