Meillä on uudet verkkosivut – odotamme palautettasi!

Verkkosivumme ovat saaneet täysin uudistetun ilmeen ja entistä paremman käyttökokemuksen. Sivustolta löydät entiseen tapaan yhteystietohaun, palautekanavat, uutiset, työpaikat ja ruokalistat. Suosituimmat sisällöt löytyvät kätevästi etusivun painikkeista. Yhteystietoja voi hakea sivun yläosan Hae-toiminnon kautta.

Vastuullisuus ja turvallisuus ovat keskeisiä teemojamme myös uusilla sivuilla. Keskitämme viestintää aiempaa enemmän uusien sivujen kautta, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja ajantasaisemman viestinnän kaikille kohderyhmillemme. Lisäksi julkaisemme ajankohtaisia uutisia myös palvelukohtaisesti.

Tulevat ominaisuudet

Lisäämme sivustolle englanninkielisen version kesän aikana ja chat-toiminnon otamme käyttöön syksyllä. Ominaisuuksien myötä käyttäjäystävällisyys paranee ja yhteydenpidosta tulee sujuvampaa.

Kehitämme sivustoa palautteiden perusteella

Toivomme sivuston käyttäjiltä palautetta, jotta voimme jatkaa kehitystyötä. Kehitämme sivustoa palautteiden perusteella kesän aikana, joten älä epäröi jättää kommentteja ja kehitysehdotuksia. Palautteen antaminen on helppoa sivuston palautekanavien kautta: www.servica.fi/palaute