Servica ja Tuomi vahvistavat materiaalisen varautumisen yhteistyötään

Servica Oy ja Tuomi Logistiikka Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on vahvistaa ja varmistaa yhtiöiden omistaja-asiakkaiden tarviketoimitukset kaikissa olosuhteissa. Sopimuksen myötä yhtiöt yhdistävät osaamisensa ja resurssinsa toimitusvarmuuden hallinnassa. 

Servica Oy tuottaa luotettavia, laadukkaita ja vastuullisia ruoka-, kuljetus- ja välinehuoltopalveluja, laitoshuollon ja tekniikan palveluja sekä materiaalilogistiikan kokonaispalveluja omistaja-asiakkailleen Pohjois-Savon alueella. Servican pääomistajia ovat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon hyvinvointialue.

Tuomi Logistiikka Oy on pirkanmaalainen yhteishankinta- ja logistiikkayhtiö, joka tarjoaa omistajilleen laajan kattauksen laadukkaita hankinta-, materiaali-, kuljetus- sekä henkilöliikenne palveluita. Tuomi Logistiikan pääomistajia ovat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan hyvinvointialue

Strateginen kumppanuus hyödyttää molempia osapuolia parantamalla yhtiöiden luotettavuutta toimia poikkeavissa tilanteissa.

-Toimintaympäristössämme tapahtuu nopeita muutoksia ja erilaiset häiriötilanteet ovat tulleet osaksi arkeamme. Sopimuksen myötä pystymme Tuomen kanssa tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin toimintavarmempaa palvelua. Tämä kumppanuus tukee strategiamme toteuttamista ja edistää alueellista kriisinsietokykyä, kertoo Servican toimitusjohtaja Mika Takkinen tyytyväisenä.

 Kuopiossa 25.6. allekirjoitettu yhteistyösopimus astuu voimaan välittömästi. Molemmat yhtiöt jatkavat itsenäisesti omien asiakkaidensa palvelemista ja odottavat yhteistyön tuomien mahdollisuuksien näkyvän positiivisesti jo lähitulevaisuudessa. Yhteistyössä sovittuja toimintamalleja tullaan harjoittelemaan säännöllisesti yhteisissä valmiusharjoituksissa, jotta yhtiöt varmistavat toimintakyvyn ja nopean reagoinnin kriisitilanteessa.

-Tuomi on osaltaan keskeinen toimija, joka mahdollistaa asiakkaittensa toimivat sote-palvelut. Nyt sovitulla toimintamallilla varmistetaan terveydenhuollon tarviketoimitukset asiakkaillemme myös vaikeissa häiriötilanteissa. On arvokasta, että pystymme yhteisellä säännöllisellä harjoittelulla Servican kanssa pitämään yllä nopeaa reagointikykyä toimintaympäristön muutoksiin, toteaa Tuomen toimitusjohtaja Vesa Haapamäki.

Lisätietoja antavat:

Servica Oy  
Mika Takkinen toimitusjohtaja
mika.takkinen@servica.fi
p. 044 4260 001  
Tuomi Logistiikka Oy Vesa Haapamäki
toimitusjohtaja
vesa.haapamaki@tuomi.fi
p. 041 7300 406