Olimme mukana Taitaja2024-tapahtumassa 

Olimme tällä viikolla mukana Kuopiossa järjestetyssä Taitaja2024-tapahtumassa yhtenä puhdistuspalvelun pääyhteistyökumppaneista. Servicalta tapahtumaan osallistui yhteensä kuusi tuomaria. Puhdistuspalvelua tuomaroivat palveluesihenkilöt Sirpa Toivanen ja Tarja Asikainen, sekä laitoshuollon asiantuntijat Katri Tanninen ja Tanja Tirronen. Ravintola- ja cateringpalvelun kisoissa tuomaroi tuotantopäällikkö Eira Ruotsalainen. Turvapalvelun kisoja tuomaroi turvallisuuspäällikkö Anssi Heikkinen.

– Olen ollut tuomarina Taitaja-kisoissa myös vuonna 2011. Nyt yleisö oli kiinnostuneempi puhtauspalvelun työnäytöistä kuin aiemmin, sillä näytön yhtenä osana oli robotti-imurin ja yhdistelmäkonerobotin käyttö. Sain kisoista myös hyviä ideoita omaa aluettani ajatellen ja kohteisiin vietäväksi, kertoo Tarja Asikainen.

Lisäksi Servicalla oli oma ständi Kuopio-hallin tapahtumatorilla. Kävijöitä oli runsaasti kaikkina päivinä. Tiistaina ständillä oli mukana Evgeniia, joka voitti pronssia puhdistuspalvelun kisoissa viisi vuotta sitten ja työskentelee nyt Servicalla Uppo-Nallen päiväkodissa.