Kutsu Pohjois-Savon elintarviketoimijoille Servica Oy:n elintarvikehankintainfoon 6.6.2024 

Hei,

Haluamme kutsua sinut, elintarviketoimittaja, Servica Oy:n järjestämään elintarvikehankintainfoon, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhteistyöhön ja verkostoitumiseen alueen elintarviketoimijoiden kanssa. Lue lisää alta ja tule mukaan!

Servica Oy tuottaa julkisia ateriapalveluita Pohjois-Savon alueella kuntien ja kaupunkien päiväkodeille ja oppilaitoksille, sekä Pohjois-Savon hyvinvointialueen yksiköihin, kuten sairaaloihin, palveluasumisen yksiköihin ja tarjoamalla kotiateriapalveluita suoraan asiakkaille. Edistämme omalta osaltamme pohjois-savolaisten lasten, nuorten, työssäkäyvien sekä ikäihmisten hyvinvointia sekä terveellisiä ruokailutottumuksia toimipaikoissamme.

Valmistamme 13 tuotantokeittiössämme noin 41 500 ateriaa päivässä. Hankimme elintarvikkeita vuosittain lähes 20 miljoonalla eurolla, joista noin 78 % on kotimaista alkuperää.

Tulemme käynnistämään tarjouskilpailuita useissa elintarvikekategorioissa vuosien 2024 ja 2025 aikana:

  • Tuore leipä ja leipomotuotteet (Sansian valmistelema kilpailutus)
  • Tuoreet vihannekset, hedelmät, perunat ja marjat
  • Liha ja lihajalosteet
  • Maito ja maitotaloustuotteet
  • Tukkuelintarvikkeet (hankinta käynnistyy mahdollisesti talvella 2025)

Servica on panostanut merkittävästi omaan hankintapalveluun, jonka yhtenä keskeisenä strategisena tavoitteena on lisätä hankinnoillamme alueemme elinvoimaisuutta ja kehittää yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Haluamme toivottaa teidät, alueen elintarviketoimijat, tervetulleeksi yhteiseen info- ja keskustelutilaisuuteen 6.6.2024 klo 15-17 Servicalle (Saaristokatu 7, 70620 Kuopio).

Tilaisuudessa pyrimme yhdessä löytämään vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten Servican hankintapalvelu on organisoitu ja kuinka hankintoja toteutetaan?
  • Millaisia vaatimuksia tämän päivän toimintaympäristö ja suurkeittiöprosessit asettavat tarjottaville tuotteille?
  • Millaisia elintarvikeyrityksiä Pohjois-Savossa toimii, ja kuinka ne voisivat tarjota palveluitaan Servicalle?
  • Miten paikalliset tarjoajat voidaan huomioida mahdollisimman hyvin julkisissa elintarvikehankinnoissa?
  • Mitä hankintayksikön tulee huomioida tarjouskilpailussa, jotta paikallisella toimijalla on parhaat edellytykset tarjota kilpailukykyisiä ratkaisuita?

Pyydämme ilmoittautumaan osallistumisesta tällä ilmoittautumislomakkeella viimeistään 3.6.2024. Ilmoittautumislomakkeella voit myös jättää kysymyksiä ennakkoon, ja joihin pyrimme vastaamaan keskustelutilaisuudessa.

Tilaisuuteen mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Tarjoamme iltapäiväkahvia, teetä ja pullaa, lisäksi jokainen osallistuja saa mukaansa Servican punaisen ämpärin, jota voi hyödyntää vaikka kesän marjaretkillä. Kiinteistömme edessä on pysäköintialue, jonne voi pysäköidä auton vapaasti.

Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta!

Ystävällisin terveisin,

Mika Parviainen
hankintajohtaja
p. 0503743708
mika.parviainen@servica.fi